Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Millet

Βιώσιμη

Millet Pobeda μπουφάν

$ 135.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

left
right

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Millet Pobeda μπουφάν

Αντιμετωπίστε το κρύο και τις καταιγίδες καθημερινά με το εμβληματικό ανδρικό αδιάβροχο μπουφάν POBEDA. Κόψιμο σε αδιάβροχο και αντιανεμικό ύφασμα με πλέξη ανθεκτικό στο σχίσιμο, έχει πλήρως θερμοκολλημένες εξωτερικές ραφές για ενισχυμένη αδιαβροχοποίηση. Επιπλέον, αυτό το χειμερινό μπουφάν διαθέτει ζεστή μόνωση Primaloft® Black, η οποία είναι επίσης κατασκευασμένη από ανακυκλωμένες ίνες. Είναι ρυθμιζόμενο στη μέση και διαθέτει κουκούλα που ρυθμίζεται μπροστά και πίσω για να παρέχει σφιχτή προστασία από το κρύο και την υγρασία. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό το σακάκι απόδοσης έχει τέσσερις τσέπες με φερμουάρ, η μία από τις οποίες βρίσκεται στο εσωτερικό.


Χαρακτηριστικά:

- Κανονική κοπή
- Αδιάβροχο και αναπνεύσιμο ύφασμα 2L, μεμβράνη DRYEDGE™, με απόδοση 10K/10K
- Ύφασμα Ripstop
- Αδιάβροχη επεξεργασία DWR χωρίς PFC
- Μόνωση PrimaLoft®
- Κεντρικό κούμπωμα με αδιάβροχο φερμουάρ
- Προσαρτημένη κουκούλα με διπλό σφίξιμο μπροστά και πίσω
- 2 τσέπες με φερμουάρ
- 1 τσέπη στο στήθος με αδιάβροχο φερμουάρ
- 1 εσωτερική τσέπη με φερμουάρ
- Στρίφωμα ρυθμιζόμενο με ελαστικό κορδόνι περίσφιξης και κλειδαριά κορδονιού
- Όλες οι ραφές θερμοκολλούνται
- Ανθεκτικό και ανθεκτικό ύφασμα δοκιμασμένο στο εργαστήριό μας: Ναι


Προδιαγραφές:

Υφάσματα:
- Κύρια υφάσματα: Dryedge Strong Ripstop 2l// 100% Polyamide// Αναπνοή: 10 000 G/M²/24h; Αδιάβροχο: 10 000 mm; Dwr Υδατοαπωθητική Θεραπεία Χωρίς Pfc
- Μόνωση: Primaloft® Black Insulation 100gr // 100% Ανακυκλωμένος Πολυεστέρας
- Βάρος: 724 g


Τεχνολογία:

Ξήρανση:
- Η μεμβράνη Dryedge™ εξασφαλίζει αδιάβροχη και αναπνεύσιμη απόδοση. Είναι ιδανικό για δραστηριότητες υψηλής έντασης, καθώς ενισχύει την προστασία και την άνεση. Όλες οι ραφές των προϊόντων Dryedge™ είναι θερμοκολλημένες.

Primaloft:
- Υψηλής ποιότητας θερμικά τεμάχια προσφέρουν αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας τη μόνωση Primaloft®. Το Primaloft® είναι ένα ελαφρύ και αδιάβροχο, αναπνεύσιμο υλικό που θα σας κρατήσει ζεστούς και στεγνούς, ακόμη και στις πιο άσχημες καιρικές συνθήκες.


Φροντίδα:

Είδη ένδυσης:
- Τα ρούχα κεχρί πρέπει να πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C και να στεγνώνουν στο πλυντήριο χρησιμοποιώντας πρόγραμμα χαμηλής θερμοκρασίας. Για να διασφαλίσετε το βέλτιστο πλύσιμο χωρίς να υποβαθμίσετε το προϊόν, κλείστε όλα τα πώματα velcro, κουμπώστε τα κουμπώματα και τα φερμουάρ και χαλαρώστε τα ελαστικά κορδόνια περίσφιξης πριν βάλετε τα ρούχα στο μηχάνημα.

Ρούχα με αδιάβροχα υλικά:
- Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ακόλουθα υλικά: Gore-Tex, Polartec Neoshell, Dryedge, Windstopper, Element Shield
- Αφού κλείσετε τα κουμπώματα velcro, τα φερμουάρ και τα κουμπώματα, πλύνετε το προϊόν σας στους 30°C με λίγο μη επιθετικό απορρυπαντικό ή ειδικό απορρυπαντικό για αδιάβροχα υλικά. Εάν περισσέψει πολύ απορρυπαντικό, εκτελέστε ξανά ένα πρόγραμμα ξεβγάλματος μόνο του. Το στέγνωμα πρέπει να γίνεται στο ύπαιθρο ή σε στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν για να αδιαβροχοποιήσετε ξανά το προϊόν σας ή να του επαναφέρετε υδατοαπωθητικό.





Αν θέλετε να αγοράσετε τα καλύτερα Aνδρικά ρούχα προϊόντα από Millet, έχετε βρει την καλύτερη θέση στο trekkinn. Στο trekkinnδουλεύουμε πάντα με τις καλύτερες μάρκες, όπως Millet για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και την καλύτερη τιμή για όλα μας τα outdoorπροϊόντα όπως Millet Pobeda μπουφάν. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε Millet Pobeda μπουφάν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Χαρακτηριστικά Millet Pobeda μπουφάν

Τεχνολογία Millet Pobeda μπουφάν

Βιώσιμη Millet Pobeda μπουφάν

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Millet Pobeda μπουφάν

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Millet Pobeda μπουφάν

Πάντα καλό υλικό κεχρί

16/04/2024

Morand

Πάντα καλός εξοπλισμός Millet

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Millet Pobeda μπουφάν

Μετρήστε ως

04/04/2024

Alfredo

Αναρωτιέμαι αν θα αγοράσω μέγεθος S ή M. Ακόμα και με τον οδηγό μεγέθους δεν μπορώ να αποφασίσω. Αυτά τα μπουφάν ταιριάζουν πολύ, πολύ λίγο ή είναι «κανονικά»; Ευχαριστώ.

Απάντηση από Michal

Γεια σας, αγόρασα το μέγεθος L. Είναι πιο χαλαρό και μπορώ να φορέσω ένα ακόμη στρώμα από κάτω. Είμαι άνετα να φοράω M. Αλλά ήθελα αυτό να είναι πιο χαλαρό για να μην νιώθω γεμιστό και να μπορώ να φοράω ένα πιο χοντρό πουλόβερ κάτω από το σακάκι, αν χρειαστεί. Είμαι ικανοποιημένος. Αν θέλετε ένα πιο στενό σακάκι, θα πήγαινα σε μικρότερο μέγεθος. Αν είναι πιο χαλαρό, θα επέλεγα μεγαλύτερο μέγεθος. Κάτι που μάλλον είναι λογικό. :-) Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το σακάκι. Είναι κομψό, ελαφρύ, ανθεκτικό στον αέρα και το νερό και πραγματικά ζεστό.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed