Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Salewa

Βιώσιμη

Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants

Ελαφρύ αλλά στιβαρό, αυτά τα παντελόνια του Durastretch κρατήσει έξω τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων στο βουνό



Χαρακτηριστικά:


Εργονομικά μέση με ένθετα τέντωμα

2 εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ

Εργονομικά προ σχήμα γόνατα

Τσόντα για την ελεύθερη κυκλοφορία

Μίγμα υλικά: ένθετα είναι ελαστικά, μαλακά και αναπνέει

Πόδι τελειώνει με φερμουάρ στο πλάι

Πίσω ελαστικό εσώρουχο στρίφωμα

Πεζοπορία

Ορειβασία

Via Ferrata

Ελαφρύ

Αντοχή

Τέντωμα

Διαπνοή

Αδιαπερατότητα

Στεγανότητα



Προδιαγραφές:


Βάρος: 410g

Κόσμοι χρήστη: Ορειβασία

Τοποθετήστε: Αθλητικός Fit

Πλευρά μήκος ραφή: 104 εκατοστά

Επίπεδα: Shell

Φινίρισμα: DWR (ανθεκτική απωθητική ουσία νερού)


Κύριο υλικό:

Durastretch bambooshell 176



Τεχνολογία:


Μπαμπού:

Μπαμπού ύφασμα έχει μια φυσική λάμψη και απαλότητα που αισθάνεται και κουρτίνες σαν μετάξι, αλλά είναι λιγότερο δαπανηρή και πιο ανθεκτικά. Λόγω της ομαλής και γύρω από τη δομή των ινών του, το μπαμπού ενδύματα είναι μαλακό και μη ερεθιστικό, ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Το μπαμπού είναι φυσικά αντιβακτηριακό και καταπολέμηση μυκήτων δήθεν εξαιτίας ενός παράγοντα bacteriostatis μοναδική για τα φυτά μπαμπού που ονομάζεται "bamboo kun", το οποίο βοηθά επίσης μπαμπού αντιστέκονται υπόθαλψη οσμές. Το Kun μπαμπού μπαμπού ύφασμα σταματά βακτήρια που παράγουν οσμές από την καλλιέργεια και τη διάδοση στο μπαμπού ύφασμα που επιτρέπει τα ρούχα από μπαμπού να είναι πιο υγιεινό και να παραμείνει φρέσκια μυρωδιά. Ρούχα από μπαμπού είναι υποαλλεργικό. Μπαμπού είναι εξαιρετικά απορροφητικά και απορροφά το νερό μακριά από το σώμα 3 με 4 φορές γρηγορότερα από το βαμβάκι. Σε θερμό, υγρό και ιδρωμένο καιρό, μπαμπού ρούχα βοηθά να κρατήσει το χρήστη μαλλιών, πιο δροσερά και άνετα και δεν κολλάει στο δέρμα. Μπαμπού το εργοστάσιο, αλλά και μπαμπού, το ύφασμα μπορεί υψηλό ποσοστό ως φιλικό προς το περιβάλλον και ανανεώσιμων πόρων: μπαμπού αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και φυσικά χωρίς φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα ή λιπάσματα.

Μπαμπού ρούχα (τόσο μηχανικά όσο και χημικά που κατασκευάζονται) είναι 100% βιοδιασπώμενο και μπορεί να αποσυντεθεί τελείως στο έδαφος από μικροοργανισμούς και το φως του ήλιου χωρίς να αποσυντίθεται σε ρύπους, όπως το αέριο μεθάνιο που παράγεται συνήθως ως υποπροϊόν της αποσύνθεσης σε χωματερές. Καλλιέργεια μπαμπού βελτιώνει την ποιότητα του εδάφους και βοηθά την ανοικοδόμηση διαβρωμένου εδάφους. Το εκτεταμένο ριζικό σύστημα των μπαμπού κατέχει εδάφους μαζί, αποτρέπει τη διάβρωση του εδάφους, και διατηρεί το νερό στη λεκάνη απορροής. Μπαμπού μεγαλώνει φυσικά χωρίς την ανάγκη για τα γεωργικά περιποίηση και μεγάλες καυσαέρια των κινητήρων ντίζελ εκπέμπουν τρακτέρ για να φυτέψει σπόρους και καλλιεργούν το έδαφος. Μπαμπού φυτείες είναι μεγάλα εργοστάσια για τη φωτοσύνθεση η οποία μειώνει τα αέρια του θερμοκηπίου. Μπαμπού φυτά απορροφούν περίπου 5 φορές την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα (ένα κύριο αέριο του θερμοκηπίου) και παράγει περίπου 35% περισσότερο οξυγόνο από μια αντίστοιχη στάση των δέντρων.


Durastretch:

Durastretch υφάσματα είναι ένα κλασικό στην ορειβασία ένδυσης? αν και εξαιρετικά άνετο και ελαφρύ, είναι πολύ ανθεκτικά στην τριβή και σκισίματα, και αυτό, χάρη στο κύριο συστατικό τους: πολυαμίδιο. Είναι πραγματικά έκανε για να είναι ανθεκτικό και οι περισσότεροι από αυτούς είναι αδύνατο να καταστραφεί. Έτσι ανθεκτικότητας, ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της Durastretch. Τα περισσότερα από τα υφάσματα Durastretch στη συλλογή συνιστώνται για το έτος τρύπα, αφού εσωτερική δομή τους απορροφά γρήγορα τον ιδρώτα μακριά. Αυτή τη σεζόν, η οικογένεια Durastretch εξελίσσονται προς ένα νέο είδος υφάσματος: το Durastretch Powerlite. Είναι το ελαφρύτερο διπλή έκδοση ύφανση που έχει προσφερθεί ποτέ μέχρι τώρα για ορειβασία. Χάρη σε νήματα πολυπροπυλενίου συνυφασμένη με το ανθεκτικό πολυαμίδιο, αυτό το ύφασμα είναι ακόμη πιο απαλή και άνετη στο δέρμα. Αυτή η αίσθηση αυξάνεται επίσης χάρη στις υδρόφοβες ιδιότητες του πολυπροπυλενίου που ωθούν την υγρασία και ο ιδρώτας έξω από το ένδυμα. Η σφιχτή ύφανση κάνει επίσης αυτό το ανθεκτικό, χωρίς επιπλέον φινίρισμα υφασμάτων άνεμο.


Ανθεκτικά Οσμή

4 way stretch



Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές επιλογές και χαρακτηριστικά. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και να λάβετε στο σπίτι μέσα σε λίγες ημέρες. Επιπλέον, στο διαδίκτυο outdoor κατάστημα μπορείτε να βρείτε Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants που σχετίζονται με τα προϊόντα. Η επιλογή μας από Παντελόνια σε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν πλήρη εμπιστοσύνη, δεν έχει σημασία η ένταση της δραστηριότητας στη προπόνηση ή τον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants

Τεχνολογία Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants

Βιώσιμη Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Salewa Orval 4.0 Durastretch Pants

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed