Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Salewa

Βιώσιμη

Salewa Sun Protect Cap

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Salewa Sun Protect Cap

Cap με προσωπίδα για να προστατεύουν τα μάτια από το εκτυφλωτικό φως



Χαρακτηριστικά:


Ελαστική πίσω

Ύγρανση sweatband στο εσωτερικό

Γραφικές ταιριάζει με την συλλογή ενδυμάτων

Preshaped γείσο



Προδιαγραφές:


Βάρος: 40g

Κόσμοι χρήστη: Παιδιά

Fit: Τακτικές

Βασική λειτουργία Κατηγορία: Προστασία από τον ήλιο

Φινίρισμα: ύγρανση, Vital Προστασίας


Κύριο υλικό:

Dryton καμβά



Τεχνολογία:


Dryton:

Dryton υφάσματα είναι εύκολη φροντίδα, άνετο, ανθεκτικό και γρήγορο στέγνωμα, έχουν αναπτυχθεί για να επιτύχουμε την αίσθηση της φυσικής επαφής. Οι DRY'TON υφάσματα πραγματοποιείται από τη δομή ή το περιεχόμενο να κινηθεί γρήγορα την υγρασία κατά μήκος και εξατμίζονται πιο αποτελεσματικά. Υγρασία του δέρματος απομακρύνεται πολύ γρήγορα. Το σώμα προστατεύεται από την υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας και από την ψύξη μετά την άσκηση έχει παύσει. Ίνες, μίγματα και κατασκευές επιλέξει να εξασφαλίσει μια καλή έως εξαιρετική προστασία από τον ήλιο για το δέρμα.


Κουνούπι προστασία:

HealthGuard ζωτική προστασία είναι μια μοναδική, μακράς διαρκείας φινίρισμα ύφασμα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τα κουνούπια, σκνίπες και άλλα δυσάρεστα, δάγκωμα insects.This πρωτοποριακή τεχνολογία λειτουργεί με την απώθηση των εντόμων για την αποφυγή δυσάρεστη, φαγούρα τσιμπήματα που βοηθά στην αποφυγή των τροπικών ασθενειών όπως η ελονοσία, τον ιό του Δυτικού Νείλου και άλλο φορέα μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ παραμένει το είδος στο δέρμα και fabric.Independently αποδειχθεί ότι είναι τόσο μη ερεθιστικό και μη irritant.Independently αποδεδειγμένο ότι μειώνει σημαντικά τα τσιμπήματα από τα ενοχλητικά έντομα μέχρι και 90% και 90% αποτελεσματικό σε απώθησης σίτιση στο αίμα insects.45% μείωση των εκφορτώσεων των κουνουπιών. Σε Ανεξάρτητες δοκιμές έδειξαν κάποιο επίπεδο προστασίας για τις περιοχές γύρω από την επεξεργασία ενδυμάτων φως τμήματα πρέπει, ωστόσο,

πάντα να είναι τεχνολογικά protected.The Healthguard είναι συνεργιστική, το μοναδικό χαρακτηριστικό την πώληση της τεχνολογίας μας είναι ότι η αποτελεσματικότητα της χαμηλής δόσης δραστικών συστατικών επιταχύνονται, εξασφαλίζοντας την παροχή σε πραγματικό λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα στους πελάτες μας, ενώ χρησιμοποιώντας ελάχιστες ποσότητες product.It δεν είναι Νανο τεχνολογία - δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος πτητικών compounds.This άκρως αποτελεσματική, τεχνολογία διπλής δράσης αναστέλλει επίσης οσμές και κοινά βακτήρια διασφάλιση φρεσκότερο υφάσματα και πιο υγιεινό και ανθεκτικό ενδύματα? παρέχοντας ένα πραγματικό σημείο της διαφοράς.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά αυτής της τεχνολογίας ύφασμα εξασφαλίσει νέα ρούχα προστατεύεται από χρώση, αποχρωματισμό και την υποβάθμιση που προκαλείται από μικρόβια - βοηθώντας διατηρήσει τις αγορές αναζητούν νεότερα και καθαρότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πλένετε μετά wash.Durable σε ποσοστό μέχρι και 50 washes.Advanced τεχνολογία, ευέλικτη και ευέλικτο μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε fabric.Environmentally φιλικό, βιοδιασπώμενο και ασφαλές για χρήση βελτιώνει τη συμπεριφορά των fabrics.Fight τα σφάλματα, να παραμείνουν φρέσκα και να αισθανθείτε το καλύτερό σας, όπως σας ταξιδεύουν τις ηπείρους με τη βοήθεια των HealthGuard ζωτική προστασία!


Υλικό για θρυαλλίδες

UV Απόδειξη: Η απόδειξη UV 50+

Γρήγορο στέγνωμα



Σας ενδιαφέρει Salewa Sun Protect Cap; Αυτή τη στιγμή το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο στο trekkinn, στο ηλεκτρονικό σας outdoor κατάστημα. Στο trekkinn μπορείτε να βρείτε περισσότερα outdoor προϊόντα από τη μάρκα Salewa. Μην περιμένετε άλλο και απολαύστε Salewa Sun Protect Cap σε μερικά μόνο κλικ. Ανακαλύψτε trekkinn ένα ευρύ φάσμα outdoor που υποστηρίζει τώρα.

Χαρακτηριστικά Salewa Sun Protect Cap

Τεχνολογία Salewa Sun Protect Cap

Βιώσιμη Salewa Sun Protect Cap

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Salewa Sun Protect Cap

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed