Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Timberland

Βιώσιμη

Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Είτε πρόκειται για ταξίδια στο βουνό, είτε για το βράδυ είτε για μονότονο καθημερινό Timberland Splitrock 2 είναι μια ιδανική μπότα καθώς είναι εξαιρετικά άνετη και κομψή. Αυτή η ευπροσάρμοστη μπότα με δαντέλα με δαντέλα είναι αναπνεύσιμη και άνετη πεζοπορία και βουνό υψηλής έντασης που προσφέρει μέγιστη άνεση, σταθερότητα και πρόσφυση σε ποικίλες καιρικές συνθήκες και τραχύ έδαφος.

Χάρη στο κορυφαίο δέρμα υψηλής ποιότητας που προσφέρει υψηλές επιδόσεις, ανθεκτικότητα, αντοχή στην τριβή και η έξτρα απαλή 100% ανακυκλωμένη επένδυση από ΡΕΤ προστατεύει τα πόδια σας ακόμα και σε υγρές και ολισθηρές επιφάνειες. Επίσης, τα κορδόνια 100% οργανικού βαμβακιού προσφέρουν μια ασφαλή εφαρμογή και ομαλές φυσικές κινήσεις ποδιών.

Επιπλέον, το Ortholite ™ EVA παρέχει επιπλέον προστασία, ζεστασιά, άνεση και διατηρεί τα πόδια δροσερά και στεγνά. Η ελαστική εξωτερική σόλα Durable Green με 42% ανακυκλωμένο πλαστικό βελτιώνει την πρόσφυση και την ανθεκτικότητα όταν βρίσκεστε εκεί στα βουνά. Τέλος, η τεχνολογία Sensor flex ™ παρέχει μέγιστη ευελιξία και υποστήριξη.

Είναι η τελική μπότα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το σπορ περιπέτειας . Το Timberland Splitrock 2 είναι η απάντηση αν ψάχνετε για όλα τα σπορ τρέξιμο ή υπαίθρια εκκίνηση δραστηριοτήτων που παρέχει προστασία, πρόσφυση και άνεση . Η κλιμάκωση των κορυφών και η πρόκληση του εαυτού σας σε πολλά γήπεδα απαιτεί έναν εύθυμο πεζοπόρο και ο Splitrock Hiker 2 είναι κατασκευασμένος για να αντιμετωπίσει κάθε εξωτερική πρόκληση. Το παραγεμισμένο κολάρο θα στηρίξει τους αστραγάλους, ενώ μια αναπνέουσα επένδυση πλέγματος διατηρεί τις θερμοκρασίες καλύτερα ρυθμισμένες, σχεδιασμένες με οικολογικό συνειδητό ανακυκλωμένο πλέγμα PET, κάτι που θα βρείτε επίσης στα ανθεκτικά κορδόνια.

Χαρακτηριστικά:

Premium δέρματα από ένα βυρσοδεψείο LWG Silver για άνεση και ανθεκτικότητα

Εντυπωσιακό κολάρο για άνετη εφαρμογή γύρω από τον αστράγαλο

100% ανακυκλωμένα κορδόνια PET

Η 100% ανακυκλωμένη επένδυση από πλέγμα από PET από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια είναι άνετη, αναπνέουσα και περιβαλλοντικά συνειδητή

Εσωτερική σόλα EVA για όλη την άνεση ημέρας, ελαφριά απορρόφηση κραδασμών και αμορτισέρ

Η εξωτερική σόλα Green RubberTM που κατασκευάζεται από 42% ανακυκλωμένο καουτσούκ έχει σχεδιαστεί για έλξη και ανθεκτικότητα



Σας ενδιαφέρει Timberland Splitrock 2 Hiking Boots; Αυτή τη στιγμή το προϊόν αυτό είναι άμεσα διαθέσιμο στο trekkinn, στο ηλεκτρονικό σας outdoor κατάστημα. Στο trekkinn μπορείτε να βρείτε περισσότερα outdoor προϊόντα από τη μάρκα Timberland. Μην περιμένετε άλλο και απολαύστε Timberland Splitrock 2 Hiking Boots σε μερικά μόνο κλικ. Ανακαλύψτε trekkinn ένα ευρύ φάσμα outdoor που υποστηρίζει τώρα.

Χαρακτηριστικά Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Τεχνολογία Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Βιώσιμη Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

4 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Χρήση

10/10/2021

Михаил

Κανόνες για παπούτσια, τιμή ποιότητας. Δέρμα

Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Χρήση .

10/01/2020

Mikhail

Οι μπότες είναι κατασκευασμένες με υψηλή ποιότητα, αλλά το μέγεθος δεν ταιριάζει, πήρα 42 πόδια μέγεθος 26,5 μεγάλο, νομίζω ότι μπορείτε να πάρετε ένα μέγεθος λιγότερο, η παράδοση είναι γρήγορη.

Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Splitrock 2 - όλες οι μπότες εδάφους - timberland

06/01/2020

raul mousinho

Τα αγαθά έφθασαν τις προσδοκίες, τις προθεσμίες και την κατάσταση άφιξης του υλικού σύμφωνα με αυτό που αναμενόταν. Ναι, είναι πολύ καλύτερο από ό, τι στη φωτογραφία.

Timberland Splitrock 2 Hiking Boots

Αγορά ξύλου splitlack 2 μπότες.

19/10/2019

Александр Вадимович

Μια μεγάλη μάρκα παπουτσιών, μοντέρνα, ισχυρή, φθορά και εικονικά παπούτσια της Timberland. Το πήρα, όλα είναι σωστά, παραδίδονται γρήγορα, με συνοδεία. Η εργασία είναι εξαιρετική, όπως συνήθως με το Timberland, και η τιμή δεν είναι πολύ υψηλή για ένα τέτοιο προϊόν. Σε γενικές γραμμές ευχαριστεί την τιμή!

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed