Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Πουλόβερ

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιο πουλόβερ χρειάζομαι;

Τα πουλόβερ είναι ένα ρούχο συνήθως με μακριά μανίκια. Τα πουλόβερ είναι φτιαγμένα από πλεκτό υλικό που αγκαλιάζει το πάνω μέρος του σώματος. Όταν το αμάνικο, το ένδυμα ονομάζεται συχνά γιλέκο πουλόβερ. Πουλόβερ για γυναίκες έχουν πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Μπορείτε να αγοράσετε πουλόβερ για γυναίκες από Salomon , Columbia , CMP , Black Diamond .

Συμβουλές για να επιλέξετε ένα πουλόβερ

1. Εάν χρειάζεστε ένα πουλόβερ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από μια σεζόν, μείνετε μακριά από συνθετικές ίνες όπως ακρυλικό, ρεγιόν ή / και πολυεστέρα. Πουλόβερ υψηλότερης ποιότητας είναι κατασκευασμένα από φυσικές ίνες, όπως μαλλί μερινό, κασμίρι, αλπακά και λινό.
2. Εάν το υλικό μοιάζει με γρατσουνιές, χαμηλό ή απλά δεν σας αρέσει κάτι που θέλετε να βάλετε στο σώμα σας, μην ενοχλείτε ούτε να το δοκιμάσετε.
3. Οι φτηνότερες ίνες και οι συνδυασμοί ποιότητας μπορούν να οδηγήσουν στην αίσθηση σκληρότερης, ακόμη και πλαστερίνης. 4. Εάν το ύφασμα φαίνεται εύκαμπτο, ραμμένο σφιχτά και ευχάριστο στο δέρμα, είναι προφανώς υψηλότερης ποιότητας.
5. Πουλόβερ με σχέδια χρώματος ή βελονιών μπορεί σίγουρα να έχουν προβλήματα με τη συνέχεια, ειδικά στις αρθρώσεις.
6. Τα άριστης ποιότητας πουλόβερ διασφαλίζουν ότι τα σχέδια χρώματος και τα μοτίβα βελονιών ευθυγραμμίζονται τέλεια.
7. Κάθε πουλόβερ θα έχει ραφές κάποιας ποικιλίας τακτικά γύρω από τις μανσέτες, τους ώμους και το κάτω μέρος του πουλόβερ και μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημάδι για το αν ένα πουλόβερ θα αντέξει ή όχι. Εάν βλέπετε ένα πουλόβερ, βεβαιωθείτε ότι οι ραφές είναι μαλακές, επίπεδες και διατηρήστε το πουλόβερ σε βελτιωμένη μορφή.


top