Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Παντελόνια

()

Ταξινόμηση κατά

Τύποι παντελόνι πεζοπορίας

Μονωμένο παντελόνι

Για μακρύτερες υπαίθριες περιπέτειες, πρέπει να διασφαλίσετε την προστασία του παιδιού σας παίρνοντας μερικά παντελόνια πεζοπορίας που θα πρέπει να είναι μονωμένα για ζεστασιά, να παρέχουν προστασία από βροχή / ήλιο και χιόνι, ανθεκτικά στο νερό και άνετα στη φθορά. Salewa , Columbia , Haglöfs , The North Face και CMP προσφέρουν όλα τα μεγέθη και τα στυλ μονωμένων παντελονιών για παιδιά.

Παντελόνια SoftShell

Μπορείτε να αγοράσετε μερικά παντελόνια από μαλακό κέλυφος που είναι κατασκευασμένα από ελαστικό μαλακό υλικό. Τα παντελόνια Softshell είναι τα καλύτερα ρούχα εξωτερικού χώρου που ταιριάζουν απόλυτα χωρίς να συστέλλονται και επιτρέπουν στην υγρασία να διαφύγει από μέσα, αποτρέποντας τη διείσδυση από έξω. Για όλους τους τύπους πεζοπορίας, σκι, αναρρίχησης, πεζοπορίες σε cross country και οποιεσδήποτε υπαίθριες δραστηριότητες όπου η προστασία από εξωτερικά στοιχεία όπως βροχή, ήλιο, χιόνι και βρωμιά είναι σημαντική, τα παιδικά παντελόνια softtshell είναι ιδανικά. Το παντελόνι softshell λειτουργεί ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης υγρασίας. Από την άλλη πλευρά, για δραστηριότητες πεζοπορίας για το φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη, παντελόνι από φούτερ ή φουσκωτό παντελόνι είναι οι καλύτερες επιλογές. Καθώς τα παιδιά είναι πιο επιρρεπή στο κρύο, είναι σημαντικό να τα διατηρείτε ζεστά καθ ´όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι χωρίς να αρρωσταίνουν. Το παντελόνι από μανίκι είναι πιο ζεστό και ελαφρύ. Για τα παιδιά, παντελόνι από πολυεστέρα μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

top