Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Munnbind

()

Sorter etter

Føl deg trygg med ansiktsmasker

Bruk av ansiktsmaske har blitt et nytt fenomen i disse dager, da det støtter og oppmuntrer bevissthet om å opprettholde sosial distansering og helserelatert oppførsel. Masker beskytter oss ikke bare mot å bli smittet av virus, men sørger også for trygge interaksjoner med andre. UYN samfunnsmasker blir mer og mer populære i disse dager, ettersom de passer perfekt rundt ansiktet og nesen og sørger for ergonomisk tetting i hjørnene.

I den nåværende Corona Virus Pandemic anbefales det sterkt at barna bruker antiviral ansiktsmaske for å unngå ubehagelige hendelser hvis du trygt vil glede deg over utendørsaktiviteter med barna. Samfunnsmasker er ikke medisinske produkter, og det fungerer bare som en barriere for å slutte å få dråpene fra folk når de hoster, snakker og nyser.
Den tredimensjonale strikketeknologien og sørger for at disse maskene er pustende og fuktavvisende. En gjenbrukbar ansiktsmaske tørker veldig raskt, slik at du enkelt kan vaske og bruke dem igjen. Barneduk ansiktsmasker er tilgjengelige i et bredt utvalg av design, farger og stiler. De er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre pusteevne, fleksibilitet og elastisitet og komfort. Regatta , Buff , Wind X Treme , Otso og UYN er den beste produsenten av fasjonable ansiktsmasker.

top