Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Polo skjorter

()

Sorter etter

Hvordan velge polotrøyer for trekking

Å velge riktig type utendørs klær for barna dine er en av de viktigste faktorene du må vurdere først. Du må vite klimaet til stedet du skal til, temperatur, vær og naturelementer. Enten du skal gå for kort erme eller lang erme?
Foretrekker du å bruke en skjorte laget av merinoull, bomull eller polyestermateriale? En genser eller en knapp opp? Det er mange typer trekkingskjorter og t skjorter som er designet med tanke på spesifikke behov og klima. Du må vurdere følgende faktorer i tankene før du velger trekking pologensere for barn.

Materiale

Du har mange valg for gutter med poloskjorte å velge, for eksempel syntetisk, polyester, merinoull eller kombinasjon. Merino ullpolo skjorter er vanligvis dyre, men er spesialister i å transportere fuktighet vekk fra huden din og puster. Syntetiske og polyester stoffer er utmerkede valg å ha på poloskjortejentene. Foruten å være billigere, har disse skjortene gode fukttransporterende egenskaper.

Komfort

Når det gjelder komforten til barnet ditt, må du vurdere noen funksjoner i poloskjorter som helhetlig passform, stil og fleksibilitet. CMP , Montura , Trespass og Napapijri designer og tilbyr de beste trekkingpoloshirts for barn.


top