Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Regnfrakker

()

Sorter etter

Hvordan velge en Poncho

Det er flere viktige aspekter du må vurdere når du velger en poncho for utendørsaktiviteter. Men før vi ser på hvordan du velger en poncho, er det viktig å vite forskjellen mellom regnfrakker og ponchoer. I motsetning til regnfrakker, er ponchoer mer som en kappe eller et sjal med en baggy stil med løs montering og en åpning for hodet. Regnfrakker er tilgjengelige i forskjellige størrelser, men ponchoer kommer ofte i en størrelse som passer alle.
Nedenfor er noen få viktige punkter nevnt, ta en titt;

Design

Ponchoer er designet for å være en bakrus som du allerede har brukt akkurat som en kappe. Noen ponchoer kommer med innebygd hette for å holde hodet tørt og beskyttet mot regn og snø. Ponchoer er lengre og for en gjennomsnittlig høyde person; de kan dekke deg til anklene.

Materialer

De fleste regnponchoer er laget av plastmateriale. Produsentene bruker lett og tynt plastmateriale i utformingen av ponchoer for å gjøre dem mindre kvelende.

Bruk

Regnponchoer er designet for å være kun til engangsbruk. Imidlertid er det mange holdbare materiale ponchoer tilgjengelig som du kan bruke på nytt. Ponchoer er ikke ideelle for kraftig regn, da de ikke er like effektive som regnfrakker. Men du kan bruke dem til å holde deg tørr i en klype. Trespass , Joluvi , Mac In a Sac og Stealth Gear tilbyr det beste utvalget av ponchoer.


top