Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sokker

()

Sorter etter

Ting å vite om sokker for fotturer

En sokk er et klesplagg som bæres på føttene og vanligvis inkluderer ankelen eller en del av leggen. En eller annen type sko eller støvel bæres bare over sokker. I kaldt klima hjelper sokker laget av bomull eller ull deg til å føle deg varmere og reduserer også sjansen for å bli forfryset. Du kan kjøpe sokker for kvinner fra Salewa , Adidas , Icebreaker , Karpos .

All Season Socks

All Season Socks er robuste arbeidssokker som er bygd slik at du kan bruke dem hver sesong. All Season sokker er laget av myk bomull for å puste komfort, disse langvarige stilene er også utstyrt med konstruert kurvestøtte, langstrakt hæl og tåbelegg, og motstår den sterkeste lukten.

Høst vinter sokker

Høst vinter sokker er laget av ull, IsoWool, shearling, fleece og lignende polymeriserte materialer. Årsaken til at disse høst vinter sokkene er best for vinterklær er at hvis sokkene blir våte på grunn av ekstrem svette fra foten, mister ikke sokkene sine isolerende egenskaper.

Vår sommer sokker

Spring Summer Socks er stoff av førsteklasses kvalitet som gir den beste pute, pusteevne, fukttransporterende og hurtigtørkende dyktighet. Eksepsjonell stil og fleksibilitet gjør vår sommer sokker passende for forskjellige sommeraktiviteter, inkludert hverdagsbruk.
Vår sommer sokker for kvinner er lette og komfortable. Disse sokkene føles fantastiske på føttene, holder dem tørre og holder seg på plass.


top