Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vannbehandling

()

Sorter etter

Noen ting å vite om vannbehandling

Vannbehandling er en hvilken som helst metode som forbedrer vannkvaliteten slik at den er egnet for en bestemt sluttbruk. Vannbehandling tar sikte på å utelukke eller redusere forurensning eller ikke ønskelige egenskaper av vann.

Vannfiltre

Vannfiltrene eliminerer forurensninger ved å redusere forurensning av vann ved hjelp av en smal fysisk begrensning. Det er en syntetisk prosess eller en fysiologisk prosess. Vannfiltre fjerner uønskede forurensninger fra vann som sand, smak og lukt, hardhet og bakterier for å gi en mer utmerket tilstand av vannet. Vannfiltrene kan kjøpes fra LifeSystems , Lifestraw .

Vannrensere

Vannrensere bruker tyngdekraften med et filter for å rense vann. Det trenger ikke strøm eller rennende vann. Når vannet går fra en sektor til en annen, er alt tydelig smuss og forurensninger ekskludert. I tillegg har vannrensere en animert karbonmodul som dreper parasitter, virus og andre bakterier, noe som gjør vannet ufarlig for bruk.

Ting å vite om vannbehandling

• Vannfiltreringsvann hjemme er renere enn flaskevann fordi forurensningene fremdeles finnes i flaskevannet og flaskens karbonbaserte kjemiske sammensetning.
• Kranvann tar mindre penger og flaskevann tar 300 ganger mer. Tapvannsfiltrering beregner bare omtrent 2 cent til prisen på vann fra springen.
• Vannfiltreringssystemer har lite vedlikehold. Bruk filtre og vannkannefiltre bruk karbonfiltre som kan endres.
• Filtrert vann smaker mer tilfredsstillende og lukter også bedre.


top