Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Leker

()

Hvordan velge leker for utendørs?

Leker er gjenstander som barn bruker for å underholde seg mens de samtidig undersøker verden rundt seg, trener seg selv, rollespill og tilegner seg for å avsløre deres følelser. Leker forbereder også barn på deling, bidrar til å styrke deres fine og rå motoriske evner og opprettholde deres kreativitet og visjon. Du kan kjøpe leker fra Marmot , Trespass , Nordisk , Safari Ltd .

Tips for å velge leker for utendørs

Her er noen nyttige retningslinjer som vil hjelpe deg med å gjøre det beste valget av uteleker til barna dine:

Sikkerhet
Sikkerhet bør være din første preferanse når du velger uteleker til barnet ditt. Forsikre deg om at leketøyet du kjøper, oppfyller sikkerhetsvilkårene og ikke har skarpe sider som klask eller små biter som raskt kan konsumeres eller kveles av småbarn. Du må også informeres om de farlige stoffene som finnes i noen leker, som kan risikere barnets helse.

Aldersfaktor
Alder er det viktigste du bør vurdere når du kjøper aldersbestemte leker, som vil sikre ditt barns beskyttelse mens du tilpasser sin ekspertise. Velg leker som bedre oppfyller barnets alderskrav. Mange uteleker har foreskrevet aldersklistremerker som ganske enkelt kan gjennomgås før.

Childs interesser
Å kjøpe et lite egnet utendørs leketøy eller prosjekt for barnet ditt kan være en betydelig feil hvis han ikke er interessert i å handle. Det er alltid en utmerket mening å diskutere barnet om hva han liker og ikke liker før du kjøper et spesielt leketøy. Tenk på programmene han ser på, de tingene han diskuterer, og sportene han er inspirert av før du går til butikken eller online.


top