Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Midjepakker

()

Sorter etter

Hvilken midjepakke velger

Har du noen gang blitt skuffet over å ha med deg en tung dagsekk på en kort tur? Eller har du blitt lei av svett og dårlig lukt som kommer fra flokken på slutten av turen? Vel, hvis du har opplevd noen av kategoriene, og kanskje mange andre også, og ønsker å finne ut hvilken fotturpakke du bør velge, er du på rett sted.

Som navnet antyder, er midjepakken designet for å brukes langs turgåerens midje. De er kompakte, lette og gir nok lagringsplass for en dagstur. Spesielt designet og produsert med vær og vanntett materiale, er en vanntett midjepakke perfekt for enhver form for utendørs aktivitet.

For mange dagvandrere er midjepakke for menn det ideelle valget som alle andre turutstyr. Husk at midjepakker ikke er for alle, ettersom de har spesifikke bruksområder. Ta en titt på noen av de forskjellige midjepakkene du kan kjøpe for en avslappende tur fra kjente merker som Salomon , Columbia , Salewa , CMP og Mammut ;

• Stor midjepakke
• Midje med vannflaske
• Middels midje uten vannflasker
• Liten linning i livet
Disse midjepakkene er prøvd og testet gjennom de høyeste kvalitetsstandarder, og er den perfekte følgesvennen for ditt neste utendørs eventyr.

top