Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Pumper

()

Hvordan blåse opp en luftmadrass mens du camping

Hemmeligheten bak komfortabel camping er å ha en luftmadrass der du legger deg etter en slitsom lang dag. Luftmadrasser må imidlertid blåses opp. For å være ærlig, er stikkontakter ikke alltid under camping, så du må vurdere andre alternativer for å svulme luftmadrassen.
Det er forskjellige måter å blåse opp luftmadrassen mens du camping og utendørsaktiviteter, for eksempel 12V luftpumper til bilbatteri, batteripakker for å drive elektriske luftpumper, campinguttak, og det siste alternativet er å bruke din egen pust.

Hvilken metode du bruker, avhenger av hvilken ressurs du har og hvor lenge du blir. Sea to Summit , Ferrino , Regatta , Campingaz og Outwell er de beste merkene hvis du trenger pumper for å blåse luftmadrasser.
Å blåse opp luftmadrassen med elektriske metoder er den enkleste, da du ikke trenger å legge mye an. Campingstikkontakter er ikke overalt, så du kan vurdere å kjøpe en 12V DC luftpumpe. Bare koble til bilen din og luft opp luftmadrassen med letthet. Et annet alternativ er å bruke en batteridrevet luftpumpe. Disse pumpene er oppladbare ved å bare koble til bilen din eller stikkontakten.
Til slutt, hvis du ikke har tilgang til noen av de ovennevnte elektriske alternativene for oppblåsing av luftmadrassen, bør du vurdere å bruke en manuell pumpe. Den største fordelen med å bruke en manuell pumpe er at du ikke trenger å bekymre deg for strøm.


top