Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Puter

()

Sorter etter

Hva er det viktigste i en leipute?

Det beste søvnsystemet for backpacking og utendørsaktiviteter består av sovepose, soveunderlag, soveforing og en campingpute som får deg til å føle deg hjemme. Sovelinjene brukes til å holde soveposene rene og smussfrie. Etter en slitsom utendørsaktivitet frigjør kroppen din svette som kan ødelegge soveposene dine. Derfor brukes en sovepose for å holde posen ren og luktfri. I tillegg gir veskefôr også en viss grad av varme og komfort. På den annen side blir campingputer ofte oversett, men de utgjør en stor forskjell mellom en natt med søvn og et mareritt. Vi ser alltid etter en enkel, kompakt og lett pute for å hvile hodet etter en lang hektisk utendørsaktivitet.

Mens en oppblåsbar campingpute er kompakt og sparer plass i sekken, har de også noen ulemper. Den oppblåsbare puten gir deg ikke den virkelige følelsen av en ekte pute, da den ikke blir der du vil ha den. Imidlertid er det mange campingputer som er vanntette og hindrer deg i å gli av. De gir maksimal demping og justering. Du kan velge det foretrukne fasthetsnivået du vil. Den kan være lett bærbar og tilby utmerket pakkbarhet. Vaude , Mammut , Trangoworld , Sea to Summit og Marmot produserer og tilbyr det beste utvalget av campingputer.



top