Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Soveposer

()

Sorter etter

Hvordan velge en sovepose

Vi elsker alle å være utendørs og utforske hele dagen. Imidlertid, etter en hektisk rutine, trenger du bare å ha et behagelig sted å legge deg ned og nyte en lykksalig søvn under himmelen. Av den grunn må du velge en sovepose av høy kvalitet i henhold til type aktivitet og krav.
Mens du velger en sovepose, må du vurdere de tre vanligste typene soveunderlag som er campingmatte, selvoppblåsende elektroder og lukkede celler. Ettersom soveposer og campingmatte går hånd i hånd, må du klokt velge de som passer til hverandre. For å holde soveputen inne i soveposen, har noen soveposer integrerte ermer som forhindrer at du og vesken glir.

• Generelt sett er soveposer med ryggsekk lett og tettsittende mens campingvesker er litt større. De gir også gode pakkefunksjoner og gir mer varme når det gjelder varme.
• Du må fokusere på temperaturvurderingen av soveposen. For eksempel, hvis du er på fottur og camping om vinteren, velg den som gir best isolasjon og varme.
• Det er fire hovedtyper av soveposer som er rektangulære, semi rektangulære, doble og mumier. Hver av dem gir spesielle fordeler fremfor andre.
• Du kan velge mellom syntetisk isolert sovepose og dunisolasjon soveposer.
• Du kan også kjøpe soveposer for menn, soveposer for kvinner og soveposer for barn fra ledende merker som Salewa , Haglöfs , The North Face , Millet , og Vaude .


top