Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Orientering

()

Sorter etter

Introduksjon til navigasjon

Pålitelige kompasser

Et godt kompass for fotturer er et verdifullt verktøy som hjelper deg med å finne forskjellige steder i fotturer i utlandet. Det er viktig at du har litt kunnskap om kartlesing for bedre å forstå orienteringen og navigasjonene. Mange smarttelefoner og GPS enheter og klokker har innebygde kompasser, men det er lurt å beholde et standard kompass på grunnplaten ettersom det ikke er avhengig av batterier.

Orientering

Personal locator beacon gadgets er ekstremt nyttige for å varsle nødpersonell når du trenger hjelp eller i en krise. Ved å aktivere disse gadgetene i en nødssituasjon, vil den sende en melding fra kommersielle/statlige satellitter ved å finne posisjonen din via GPS. Det er en fin sikkerhetskopi å ha på eksterne steder der mobiltelefoner ikke sender og mottar signaler.

Navigasjon

Samtidsnavigasjon understreker bruken av fem viktige fritidsnavigatorer for reiser i baklandet eller fotturer i villmarken. Den inkluderer et kompass, et kart, en høydemåler klokkefeil PLB og en GPS enhet. Suunto , Regatta , Silva , Easycamp og Levenhuk gir de beste navigasjonsverktøyene.

Fritids utendørs navigatorer

Høydemåler er et verdig navigasjonsverktøy du bør ha med på turopplevelser. Det hjelper deg med å spore fremdriften din og bestemme plasseringene på et kart. Høydemålerklokke bruker barometriske sensorer til å måle lufttrykk og GPS data for å gi en tilnærming til høyden din.

top