Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Wrangler

Wrangler
Information för Wrangler
Wrangler har etablerat sig som ett betrott varumärke inom utomhuskläder, som riktar sig till individer som har en törst efter äventyr och en kärlek till den stora utomhus. Wrangler har blivit synonymt med hållbara och stilfulla kläder som kan stå emot de hårda ansträngningarna av utomhusutforskning. Sedan sin start 1947 har Wrangler stått i framkanten av att producera slitstarka plagg för utomhusentusiaster. Wranglers engagemang för att skapa högkvalitativa, funktionella plagg som kunde uthärda kravlöstiden för en cowboy snabbt fick uppmärksamhet av utomhusentusiaster världen över.
Under åren har Wrangler utökat sitt produktutbud för att möta den föränderliga behovet av äventyrssökare. Varumärkets hängivenhet till innovation ledde till introduktionen av avancerade tygteknologier, för att säkerställa att deras plagg både var hållbara och bekväma. Detta engagemang sköt Wrangler till nya höjder, som etablerade det som ett perfekt val för utomhusentusiaster, vandrare och utforskare. Wranglers arv av att skapa hållbara och stilfulla kläder för utomhusentusiaster har gjort det till ett betrott varumärke inom branschen. Med fokus på kvalitet, funktion och innovation fortsätter Wrangler att ge äventyrare världen över möjligheten att omfatta andan av exploration samtidigt som de ser sitt bästa ut.

Wrangler är ett arv av tidlös denim

Wrangler jeans är epitomet av klassisk amerikansk stil. Tillverkade med exceptionell uppmärksamhet på detaljer och kvalitet, erbjuder Wrangler jeans en perfekt blandning av komfort, hållbarhet och stil. Dessa jeans caters till olika preferenser och kroppstyper. Från slitstarka cowboy-inspirerade stilar till moderna städer, Wrangler jeans för män erbjuder ett brett utbud av alternativ. Oavsett om du letar efter ett par jeans för vardagsbär eller ett mer polerat utseende, har Wrangler den perfekta passformen och stilen som passar din smak.
Att omfamna femininitet med en touch av uppror, erbjuder Wrangler jeans för kvinnor en stilig och bekväm klädsel. Designade för att smickra den kvinnliga formen, finns dessa jeans i en mängd olika snitt, inklusive skinny, bootcut och boyfriend-stilar. Utöver jeans erbjuder Wrangler ett mångsidigt utbud av klädval för både män och kvinnor. Från mångsidiga skjortor och t-shirts till slitstarka jackor och denimjackor, uttrycker Wranglers klädselkollektion varumärkets engagemang för tidlös stil och hållbarhet. Oavsett om du klär dig upp eller ner, låter Wrangler kläder dig konfidentiellt uttrycka din individualitet.
Wranglers jacka-kollektion kombinerar funktion och stil. Varumärkets jackor, inklusive deras ikoniska denimjackor, är noggrant tillverkade för att motstå elementen samtidigt som de levererar ett fashion-forward-utseende. Wrangler denimjackor är designade med uppmärksamhet på detaljer, som inkorporerar slitstarka tyger och klassiska design som står testet av tid. Dessa jackor är ett måste för alla som söker en mångsidig, lätt cool ytterplagg. Wranglers skjortor visar varumärkets engagemang för att skapa stiliga och praktiska plagg. Oavsett om det är en klassisk knapp-ner skjorta eller en casual t-shirt, erbjuder Wrangler ett urval av alternativ som passar varje tillfälle. Med fokus på premiummaterial och tidlösa design, ger Wrangler t-shirts komfort och stil som kan övergå lätt från dag till natt.