Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

T-paidat

()

Lajittele

Kuinka valita t paita lapsille?

Lasten t paidan valinnassa on otettava huomioon sellaiset tekijät kuin koko, materiaali, muotoilu ja toimivuus. Tässä on joitain ohjeita, jotka auttavat sinua valitsemaan lapsellesi oikean t paidan :

Tunne lapsen koko : Lasten vaatteiden koot voivat vaihdella suuresti eri merkkien välillä, joten on tärkeää tietää lapsen nykyiset mitat. Mittaa heidän rintakehä, vyötärö ja pituus. Tarkista sinua kiinnostavan merkin kokotaulukko määrittääksesi lapsellesi parhaan koon.

Harkitse materiaalia:
Puuvilla : Puuvilla on suosittu valinta lasten t paitoihin, koska se on pehmeää, hengittävää ja mukavaa. Etsi korkealaatuista puuvillaa varmistaaksesi kestävyyden.
Sekoitus : Jotkut t paidat on valmistettu materiaalien sekoituksesta, kuten puuvilla polyesteri. Nämä sekoitukset voivat tarjota etuja, kuten vähentynyt kutistuminen ja lisää kestävyyttä.
Tarkista mukavuus : Lasten täytyy tuntea olonsa mukavaksi t paidoissaan , joten kiinnitä huomiota ominaisuuksiin, kuten tunnistettomiin tarroihin, saumattomiin kuvioihin ja pehmeisiin kankaisiin. Vältä materiaaleja, jotka voivat aiheuttaa kutinaa tai ärsytystä.
Harkitse vuodenaikaa : Ajattele säätä valitessasi t paitaa . Lämpimälle säälle valitse kevyitä ja hengittäviä kankaita. Kylminä kuukausina harkitse pitkähihaisia t paitoja tai kerrosvaihtoehtoja.

Muotoilu ja tyyli:
Väri ja kuvio : Valitse värit ja kuviot, joista lapsesi pitää. Kirkkaat värit ja hauskat kuviot ovat usein suosittuja lasten keskuudessa.
Graafiset t paidat : Lapset nauttivat usein t paidoista , joissa on suosikkihahmojaan, supersankareitaan tai hauskaa grafiikkaa. Varmista vain, että muotoilu on iän mukainen.
Tavallinen vs. painettu : Päätä, haluatko tavallisen, yksivärisen t paidan vai painatuksella, logoilla tai iskulauseilla varustetun.
Kestävyys : Lapset voivat olla karkeita vaatteissaan, joten etsi t paitoja , joissa on vahvistetut saumat ja laadukkaat ompeleet. Tämä varmistaa, että paita kestää aktiivista leikkimistä ja toistuvaa pesua.
Hoidon helppous : Mieti, kuinka helppoa t paidan hoitaminen on. Konepestävät ja vähän huoltoa vaativat kankaat ovat yleensä käytännöllisempiä lasten vaatteissa.
Istuvuus : Valitse mukavasti istuva t paita . Vältä liian tiukkoja tai liian löysiä paitoja. Hieman tilava istuvuus mahdollistaa kasvun ja liikkumisvapauden. Hihaton t paidan voit ostaa ostetuilta Vans , Etnies , Rip Curl , Dc Shoes ja Quiksilver .

top