Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Mondkapjes

()

Sorteren

Soorten gezichtsmaskers bij het beoefenen van extreme sporten

Herbruikbaar hygiënisch gezichtsmasker:
Een herbruikbaar hygiënisch gezichtsmasker is ontworpen om te beschermen tegen de overdracht van infectieuze agentia. Herbruikbare hygiënische gezichtsmaskers zijn doorgaans gemaakt van wasbare en duurzame materialen. Herbruikbare gezichtsmaskers zijn er in verschillende uitvoeringen en stijlen, zodat u er een kunt kiezen die bij uw persoonlijke smaak past. Een van de belangrijkste voordelen van herbruikbare maskers is dat ze meerdere keren kunnen worden gewassen en gebruikt.

Stoffen gezichtsmasker:
Een stoffen mondkapje is een beschermend omhulsel dat gemaakt is van stof en over de mond en neus wordt gedragen. Stoffen gezichtsmaskers zijn een gebruikelijk en essentieel hulpmiddel geworden voor persoonlijke bescherming tijdens gezondheidscrises. Stoffen gezichtsmaskers worden doorgaans gemaakt van stoffen zoals katoen, polyester of een combinatie van beide. De materiaalkeuze kan van invloed zijn op het ademend vermogen, het comfort en de filtratie efficiëntie. Het stoffen gezichtsmasker is ontworpen om de overdracht van virussen en andere deeltjes in de lucht te beperken.

Neopreen gezichtsmasker:
Een neopreen gezichtsmasker is een soort gezichtsbedekking gemaakt van neopreenmateriaal en synthetisch rubber. Neopreen gezichtsmaskers zijn ontworpen om nauwsluitend over het mond en neusgebied te passen en worden doorgaans op hun plaats gehouden met oorlussen of een klittenband. Neopreen gezichtsmaskers worden vaak gebruikt bij buitensporten en activiteiten, zoals motorrijden, skiën, snowboarden en watersporten.

Filterbuis:
Een filterbuis is een extra laag filtermateriaal die aan een gezichtsmasker wordt toegevoegd om de effectiviteit ervan bij het filteren van deeltjes in de lucht, zoals virussen en bacteriën, te verbeteren. Je kunt filterbuizen kopen bij Buff , Pieces , Bering , Matt en R evenge .

top