Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Reserveonderdelen

()

Sorteren

Hoe kies je een slimme bandband?

Een nylonband is een soort band gemaakt van nylonvezels die met elkaar zijn geweven om een sterk en duurzaam materiaal te creëren. Nylon banden staan bekend om hun comfort en flexibiliteit, waardoor ze comfortabel te dragen zijn gedurende langere perioden, ook tijdens trainingen.
Een elastische band is een flexibele strook of band gemaakt van elastisch materiaal dat uitrekt en terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer het wordt losgelaten. Elastische banden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u er een kunt kiezen die past bij uw modevoorkeuren of trainingsuitrusting.
Een horlogeband , ook wel horlogeband genoemd, is een stuk materiaal waarmee een polshorloge aan de pols van de drager wordt bevestigd. De horlogeband kan verstelbaar zijn voor verschillende polsmaten en is vaak voorzien van een gesp of gesp om het horloge op zijn plaats te houden.
Een smartband band is een polsbandachtig accessoire dat is ontworpen om als een horloge om de pols te worden gedragen. Je kunt slimme bandjes kopen bij GoPro , Garmin , Bobroff , Apple en Coros .

Compatibiliteit: Zorg ervoor dat de band die u kiest compatibel is met uw smartband model.
Materiaal : U kunt de voorkeur geven aan een leren band of een siliconen band, afhankelijk van uw stijl en comfort.
Maat: Zorg ervoor dat je een bandje kiest dat goed om je pols past.
Kleur en design: Kies een bandje dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past.

top