Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Accessoires en onderdelen

()

Sorteren

Wat zijn de accessoires voor opblaasbare sleepboten?

Oordopjes
Oordopjes worden doorgaans gebruikt voor doeleinden zoals zwemmen, duiken of het beschermen van de oren tegen binnendringend water of harde geluiden. Bij oordopjes met riem is de riem meestal gemaakt van zacht en flexibel materiaal zoals siliconen of rubber, waardoor de oordopjes om je nek kunnen hangen als je ze niet gebruikt. Oordopjes zijn ontworpen als een handige en draagbare oplossing voor gehoorbescherming. Ze worden vaak gebruikt bij verschillende wateractiviteiten, waaronder zwemmen, om te voorkomen dat water de gehoorgang binnendringt en ongemak of mogelijke oorinfecties veroorzaakt. Deze oordopjes kun je kopen van de volgende merken: Jobe , Rip Curl , Surflogic , ION en Roces .

Drijfvermogen riem
Een drijfgordel is een soort drijfmiddel dat om het middel wordt gedragen om drijfvermogen en ondersteuning in het water te bieden. Een drijfriem wordt vaak gebruikt door zwemmers en waterfitnessliefhebbers om hen te helpen drijven en de juiste vorm te behouden tijdens oefeningen.

Accessoires voor wetsuit hangers
Een hanger voor wetsuitaccessoires is een apparaat dat wordt gebruikt om wetsuitaccessoires zoals handschoenen, laarzen, kappen en andere uitrusting op te hangen en te drogen. Het gebruik van een hanger voor wetsuitaccessoires is belangrijk voor het behouden van de levensduur van je uitrusting.

Opblaasbare reparatieset
Een opblaasbare reparatieset is een handige gereedschapsset waarmee u kleine beschadigingen, lekke banden of lekkages in opblaasbare voorwerpen, zoals opblaasbare boten, paddleboards, luchtbedden, zwembadspeelgoed en meer, kunt repareren. Als u een opblaasbare reparatieset bij de hand heeft, kunt u de levensduur van uw opblaasbare artikelen verlengen en de noodzaak van dure vervangingen voorkomen.
De meeste opblaasbare reparatiesets bevatten doorgaans de volgende componenten:
Patchmateriaal: Meestal gemaakt van PVC of soortgelijk materiaal, worden patches gebruikt om gaten of lekke banden in het springkussen te bedekken.
Kleefstof of lijm : De lijm wordt gebruikt om de pleister op het beschadigde gebied te hechten.
Schuurpapier of schuursponsje : wordt gebruikt om het gebied rond het gaatje of de beschadiging op te ruwen om de hechting te verbeteren.

top