Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Pompen

()

Sorteren

Soorten pompen voor SUP

Stand up paddleboarding SUP pompen worden gebruikt om opblaasbare SUP boards, ook wel iSUP´s genoemd, op te blazen. Deze pompen zijn ontworpen om het gemakkelijk te maken om je board op te blazen tot de aanbevolen luchtdruk voor een veilige en plezierige peddelervaring. Er zijn twee hoofdtypen SUP pompen :

Handpomp:
Handmatige pompen zijn het meest voorkomende type SUP pomp. Ze worden handmatig met de hand of voet bediend en vereisen fysieke inspanning om het board op te blazen. Deze pompen zijn compact en draagbaar, waardoor ze een populaire keuze zijn voor de meeste SUP liefhebbers.
Handpompen worden meestal geleverd met een ingebouwde manometer om u te helpen de aanbevolen luchtdruk voor uw specifieke board te controleren en te bereiken.

Elektrische pomp:
Elektrische pompen, ook bekend als SUP inflators of elektrische paddleboard pompen, worden aangedreven door elektriciteit, meestal via een 12 volt auto adapter of een oplaadbare batterij.
Elektrische pompen zijn ontworpen voor gemak en gebruiksgemak. Ze kunnen je SUP board snel opblazen met minimale fysieke inspanning.
Sommige elektrische pompen hebben digitale displays waarmee u de gewenste luchtdruk kunt instellen en controleren.
Deze pompen zijn een uitstekende keuze voor degenen die hun SUP boards vaak opblazen of voor personen die fysieke beperkingen hebben die handmatig pompen moeilijk maken.
Houd bij het kiezen van een pomp voor je SUP rekening met de volgende factoren:

Pomptype : beslis of je de voorkeur geeft aan een handpomp of een elektrische pomp op basis van je behoeften, voorkeuren en hoe vaak je van plan bent je board op te blazen.
Manometer : Zorg ervoor dat de pomp een manometer of digitaal display heeft om u te helpen de juiste luchtdruk voor uw specifieke SUP board te bereiken.
Draagbaarheid : Houd rekening met de grootte en het gewicht van de pomp, vooral als u deze naar uw peddellocatie moet vervoeren.
Pompslang : Zorg ervoor dat de pomp wordt geleverd met een slang die compatibel is met het ventieltype van uw SUP board veel voorkomende ventieltypes zijn Halkey Roberts, Boston en Leafield.
Accessoires : Sommige pompen worden geleverd met extra accessoires, zoals adapters voor meerdere ventielen of een draagtas voor eenvoudig opbergen en transporteren.
Pompsnelheid Als u voor een elektrische pomp kiest, controleer dan de opblaassnelheid om er zeker van te zijn dat deze aan uw behoeften voldoet.
Zowel handpompen als elektrische pompen zijn effectieve hulpmiddelen voor het oppompen van SUP boards, dus uw keuze zal afhangen van factoren als gemak, budget en persoonlijke voorkeuren. Je kunt de pomp kopen bij deze merken: Jobe , Aztron , Cressi , Aquatone en Crazyfly .

top