Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Sneakers

()

Sorter etter

Hvordan velge joggesko for menn?

Plattformtrenere for menn: Plattformtrenere for menn har en hevet såle eller plattform, noe som gir brukeren ekstra høyde og et moteriktig utseende. Plattformtrenere for menn har ofte et tykk og overdimensjonert utseende.
Lave trenersko: Lave trenersko har et lavt snitt, noe som betyr at åpningen rundt ankelen er lavere enn andre typer atletikksko. Lave joggesko er også populære for sine stilige design og kan brukes med en rekke antrekk.
Du kan kjøpe joggesko for menn fra Vans , Globe , Jobe , Etnies , og Rip Curl . Å velge de riktige urbane joggeskoene for menn innebærer å vurdere faktorer som komfort, stil, passform og kvalitet. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge de beste urbane joggeskoene:

Komfort:
Vurder nivået på demping og støtte i joggeskoene . Se etter en godt polstret innersåle og tilstrekkelig fotstøtte.
Sjekk for pusteevne for å holde føttene kjølige, spesielt i varmt vær.

Passe:
Pass på at joggeskoene sitter godt på føttene dine. Tærne dine skal ha litt plass til å vrikke på, og de bør ikke være for stramme eller for løse. Størrelsene kan variere mellom merkene, så prøv dem hvis mulig.

Materiale:
Velg joggesko laget av kvalitetsmaterialer som passer din stil og formål. Vanlige alternativer inkluderer lerret, lær, semsket skinn eller syntetiske materialer. Lærsneakers er slitesterke og allsidige, mens lerrets eller mesh joggesko er mer pustende og lette.

Stil:
Vurder din personlige stil og anledningene du planlegger å bruke dem til. Urbane sneakers kommer i ulike stiler, fra klassiske og minimalistiske til dristige og fargerike. Bestem om du vil ha sneakers med lav topp, mellomtopp eller høy topp basert på dine preferanser og motevalg.

Allsidighet:
Se etter joggesko som kan kles opp eller ned. Allsidige stiler kan brukes med uformelle antrekk så vel som med litt mer formell antrekk.

top