Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Sokker

()

Sorter efter

Hvilke typer sokker er der til cykling?

Cykelsokker er et meget funktionelt stykke cykeludstyr, der gør en enorm forskel i din køreoplevelse. De fleste ryttere bærer det samme cykelsæt hver dag, mens andre kan lide at skifte og matche dem med tøjet for at tilføje en smule stil og mode til deres overordnede udseende. Her er nogle af de bedste typer cykelsokker , du kan overveje til din næste tur; Med så mange førende mærker af cykeltøj og tilbehør kan det være svært at vælge den der passer bedst til dig. De fælles træk, som enhver strømpe af god kvalitet tilbyder, inkluderer dog kemikaliefri fugtransporterende egenskaber, kompressionshåndtering, lugtbeskyttelse og blæreteknologi, åndbarhed og komfort. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli og Alé fremstiller gode cykelsokker, der holder dig matchende fra top til tå.

Racersokker

Racersokker er designet med stor vægt på rytterens ydeevne og komfort. De er lavet af åndbart materiale og tilbyder ydeevne frem for stil. Derudover giver racersokker også dæmpning og kompression til forskellige ankerpunkter i foden. De er gode til hurtigt at tørre ud og holde dine fødder kølige under hele konkurrencen.

Uldcykelsokker

De er gode til vintermåneders rideaktiviteter. Uldsokker er varmere og holder fødderne tørre og beskyttet mod hård kold vind. Meshens øvre panel tillader ventilation, så dine fødder ikke sveder af.

top