Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Κάλτσες

()

Ταξινόμηση κατά

Ποιοι τύποι κάλτσες υπάρχουν για ποδηλασία;

Οι κάλτσες ποδηλασίας είναι ένα πολύ λειτουργικό κομμάτι ποδηλασίας που κάνει τεράστια διαφορά στην εμπειρία οδήγησης. Οι περισσότεροι αναβάτες φορούν το ίδιο σετ ποδηλασίας κάθε μέρα, ενώ άλλοι θέλουν να τους αλλάζουν και να ταιριάζουν με το ρούχο για να προσθέσουν λίγο στυλ και μόδα στη συνολική τους εμφάνιση. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους τύπους ποδηλατικών καλτσών που μπορείτε να λάβετε υπόψη για την επόμενη βόλτα σας. Με τόσες πολλές κορυφαίες μάρκες ποδηλατικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο, τα κοινά χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε καλής ποιότητας κάλτσα περιλαμβάνουν ιδιότητες αποχέτευσης χωρίς χημικές ουσίες, διαχείριση συμπίεσης, αντι οσμή και τεχνολογία κατά των φουσκαλών, αναπνοή και άνεση. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , και Alé κατασκευάστε υπέροχες κάλτσες ποδηλασίας για να σας κρατήσουν ταιριάζει από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.

Κάλτσες αγώνων

Οι κάλτσες αγώνων έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη έμφαση στην απόδοση και την άνεση του αναβάτη. Είναι κατασκευασμένα από αναπνεύσιμο υλικό και προσφέρουν απόδοση σε στυλ. Επιπλέον, οι κάλτσες αγώνων παρέχουν επίσης απορρόφηση και συμπίεση σε διαφορετικά σημεία αγκύρωσης στο πόδι. Είναι καλοί στο στέγνωμα γρήγορα και διατηρώντας τα πόδια σας δροσερά καθ ´όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Κάλτσες ποδηλασίας μαλλιού

Είναι ιδανικά για χειμερινές δραστηριότητες ιππασίας. Οι κάλτσες από μαλλί είναι θερμότερες και διατηρούν τα πόδια στεγνά και προστατεύονται από τον σκληρό κρύο άνεμο. Το πλέγμα του άνω πλέγματος επιτρέπει εξαερισμό, ώστε τα πόδια σας να μην ιδρώνουν

top