Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Mares

Βιώσιμη

Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

$ 124.99

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

X STREAM.

X ρεύμα Άνεση, X απορρόφηση Αποδοτικότητα.

Το ρεύμα X: απόδοση, άνεση και ελαφρύς σχεδιασμός είναι το απίστευτο αποτέλεσμα εξήντα παθιασμένων ετών στην υπηρεσία της κατάδυσης. Το ρεύμα X είναι πραγματικά ένα άλμα στο μέλλον και αλλάζει για πάντα πώς βλέπουμε τη δημιουργία ενός πτερυγίου. Πάνω από 2 χρόνια πόρων, πειραμάτων και δοκιμών και τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Mares συγκεντρώνονται σε ένα μοναδικό προϊόν.

Χαρακτηριστικά:

ΚΕΦΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΙΣΩ: Οι διατρήσεις εμποδίζουν τη στασιμότητα της ροής του νερού από την επιβράδυνση σας. Καταργώντας αυτό το "φαινόμενο αλεξίπτωτου", θα γλιστρήσετε πιο γρήγορα μέσα στο νερό. Επιπλέον, τα ανοίγματα εξαλείφουν οποιοδήποτε αποτέλεσμα αναρρόφησης, καθιστώντας ευκολότερη την απομάκρυνση.

OPB (Βελτιστοποιημένη περιστρεφόμενη λεπίδα): Επιτρέπει τη λεπίδα να διατηρεί τη βέλτιστη γωνία σε όλο τον κύκλο κλωτσιάς, ενώ τα παραδοσιακά πτερύγια το επιτυγχάνουν μόνο κατά τη διάρκεια ενός μικρού τμήματος του κύκλου. Το OPB παράγει μια σταθερή ώθηση, η οποία ελαχιστοποιεί την κόπωση και παράγει κίνηση ρευστού μέσω του νερού.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ: Τα μαλακά διαμήκη ένθετα επιτρέπουν την ελεγχόμενη παραμόρφωση της λεπίδας πτερυγίων κατά την κλοπή. Αυτό το σχήμα καναλιού μετακινεί μεγαλύτερη ποσότητα νερού με αποτέλεσμα περισσότερη ώθηση για την ίδια προσπάθεια.

TRI MATERIAL ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 3 ειδικά υλικά για μέγιστη ελαστικότητα, υψηλή ανθεκτικότητα και αντοχή στη γήρανση. Το αποτέλεσμα είναι ανώτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες κατάδυσης.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό το πτερύγιο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και κέρδισε κάθε βραβείο. Μιλάμε για το ανοιχτό πτερύγιο πτερύγια X Stream. Έτσι είναι καιρός να τιμούμε τον κορυφαίο πωλητή μεταξύ των πτερυγίων με μερικά επιπλέον χρώματα και ένα επιπλέον μέγεθος.

Τέσσερις ευρεσιτεχνίες θέτουν νέα πρότυπα! Μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση! Ένας απίστευτος σπορ σχεδιασμός και μια εντελώς διαφορετική τσέπη ποδιών οδηγούν αμέσως σε χήνες. Και μόλις επιλέξετε το πέλμα, η έκπληξη είναι πλήρης. Επειδή το υπερβολικά χαμηλό βάρος του X Stream θα πνίξει το μυαλό σας. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της πρώτης επαφής. Και όταν θα βουτήξετε με αυτό, θα είστε απόλυτα πεπεισμένοι.

Το X Stream έχει επίσης πείσει την επιτροπή στο βραβείο σχεδιασμού '' dot dot '' και εκατοντάδες χιλιάδες ικανοποιημένοι δύτες σε όλο τον κόσμο. '' Ξεχνάτε ότι φοράτε πτερύγιο '' είναι η πιο κοινή απάντηση στο ερώτημα γιατί το πτερύγιο είναι τόσο δημοφιλές. Εδώ, η άνετη εφαρμογή και τα εξαιρετικά κριτήρια απόδοσης συμβαδίζουν: η νέα τσέπη ποδιών με τις εντυπωσιακές διατρήσεις της (εξαλείφουν το λεγόμενο φαινόμενο αλεξίπτωτου) και οι μεντεσέδες στη σύνδεση με την λεπίδα για απορρόφηση της κινητικής ενέργειας κάνουν εξαιρετική δουλειά στο υπηρεσίας του χρήστη. Η λεπίδα με την εξαιρετικά ευρεία κεντρική πλευρά της κάνει για ένα ισχυρό αποτέλεσμα διοχέτευσης βασισμένο στην αρχή του υπεραγωγού.

Η ελαφρότητα της ύπαρξης: όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν το X Stream επίσης το ιδανικό πτερύγιο για παιδιά και εφήβους. Επομένως, είναι λογικό να διευρυνθεί το φάσμα των μεγεθών κατά μέγεθος XS. Head Turner: Το X Stream κυκλοφορεί τώρα στα χρώματα της μόδας 2013 ροζ και λευκό, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα νέα χρώματα μάσκας (X VU) και αναπνευστήρα (Ergo Dry). Αλλά αν προτιμάτε το X Stream σε μαύρο χρώμα - να είναι ο καλεσμένος μας! Θα εκπληρώσουμε αυτή την επιθυμία και το 2013.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Τύπος: Άνοιγμα πτερυγίου, "Διαχωρισμός τελειώματος".

Λειτουργία: Ισχυρό φαινόμενο διοχέτευσης μέσω της εξαιρετικά ευρείας "υπερκαναλίας", τελευταίας γενιάς OPB για τη βέλτιστη γωνία προσβολής της λεπίδας σε κάθε φάση της διαδρομής πτερυγισμού.

Υλικό: Διαφορετικά θερμοπλαστικά ελαστικά (SEBS), πολυπροπυλένιο (PP).

Λεπίδα (μέγεθος R): Μήκος: 37 cm, εμβαδόν ώσης: 750 cm2.

Πόρπες: Σύστημα ABS Plus (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).



Ολοκληρώσετε την παραγγελία σας Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια με τη δική μας Πτερύγια, Μάσκες και Αναπνευστήρες επιλογή και Ρυθμιζόμενα πτερύγια αντικείμενα. Πλοηγηθείτε μέσα από τις άλλες κατάδυση κατηγορίες στο diveinn,ηλεκτρονική κατάστημα σας ειδικεύεται στον κατάδυση εξοπλισμό και πάρτε όλα Ρυθμιζόμενα πτερύγια στην καλύτερη τιμή, με 100% εγγύηση στο diveinn!

Χαρακτηριστικά Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

Ιμάντας

Καουτσούκ

Χρώμα

Μπλε

Γκρι

Ηλικία

Ενήλικας

Προτεινόμενη χρήση Diveinn

Ψυχαγωγικές καταδύσεις

Τεχνολογία Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

Βιώσιμη Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

2 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

Mares x πτερύγια ροής

02/10/2021

Tony

Εξαιρετικό προϊόν εύκολο στην τοποθέτηση και την αφαίρεση μικρού βάρους με άφθονη ισχύ

Mares X-Stream Καταδυτικά Πτερύγια

Mares πτερύγιο x ρεύμα

17/09/2019

Roland Muggli

Αυτό το πτερύγιο είναι φοβερό

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed