Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Støvler og støvletter

()

Sorter efter

Hvilke støvler skal jeg bruge?

Støvler til kvinder

De fleste støvler dækker generelt foden og tarsus, mens nogle også skjuler en del af læggen under. Nogle støvler til kvinder strækker benet op, nogle gange så langt som til knæet eller inklusive hoften. Du kan finde støvler fra Levis , Superdry , Gstar , Timberland

Hunter regnstøvler kvinder

Hunter regnstøvlerne til kvinder er normalt håndlavede. Disse har en gummibund og M select vandtæt isoleret konstruktion holder fødderne vandtætte. Hunter regnstøvlerne til kvinder har ikke mærkende slid, er langtidsholdbare syntetiske og har en letvægts, ventileret snare overdel med almindelig snøreophæng. Disse Hunter Rain Boots kvinder er det bedste valg til drenge.

Merrell vandrestøvler kvinder

Merrell vandrestøvler til kvinder er i trenden i dag. De er lavet med en gummibund, og deres spyddesign er tæt på Calf High fra buen. Merrell vandrestøvler til kvinder har en vandtæt sammensætning, der holder fødderne tørre og har holdbare læder og vindbegrænsende egenskaber.

Ugg støvler til kvinder

ugg støvlerne til kvinder er normalt lavet af fåreskind eller uld. Disse støvler har en syntetisk bund, og deres skaftudstrækning er næsten kalvehøjt i kurven. Ugg støvler til kvinder er i trenden i dag. Disse støvler er meget behagelige at have på, og materialet er meget holdbart. Ugg damestøvler kommer normalt i lyse farver.

top