Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Saappaat ja saapikkaat

()

Lajittele

Mitä saappaita tarvitsen?

Naisten saappaat

Useimmat saappaat peittävät yleensä jalan ja jalkaterän, kun taas jotkut myös piilottavat osan pohkeesta alle. Jotkut naisten saappaat venyvät jalkaan, joskus polveen tai lantioon asti. Löydät kenkiä Levisiltä , Superdryltä , Gstarilta , Timberlandilta

Hunter rain saappaat naisille

Naisten Hunter sadesaappaat valmistetaan yleensä käsin. Näissä on kumipohja ja M select vedenpitävä eristetty rakenne pitää jalat vesitiiviinä. Naisten Hunter sadesaappaissa ei ole hankausta, ne ovat pitkäkestoisia synteettisiä, ja niissä on kevyt, tuuletettu virvelipäällinen, jossa on yksinkertainen nauhajousitus. Nämä Hunter Rain Boots Women ovat paras valinta pojille.

Merrell naisten vaelluskengät

Naisten Merrell vaelluskengät ovat trendikkäitä nykyään. Ne on valmistettu kumipohjaisesta ja niiden keihäsmallit ovat lähellä Calf Highta kaaresta. Naisten Merrell vaelluskengissä on vedenpitävä koostumus, joka pitää jalat kuivina ja niissä on kestävää nahkaa ja tuulta rajoittavia ominaisuuksia.

Naisten Ugg saappaat

Naisten ugg saappaat koostuvat yleensä lampaannahasta tai villasta. Näissä saappaissa on synteettinen pohja ja niiden varren pituus on lähes pohkeen korkeus. Naisten Ugg saappaat ovat nykyään trendikkäitä. Nämä saappaat ovat erittäin mukavat käyttää ja materiaali on erittäin kestävää. Naisten Ugg saappaat ovat yleensä kirkkaita värejä.

top