Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Poloshirts

()

Sorter efter

Vælg de bedste poloskjorter til kvinder

På stilens spektrum falder poloshirts mellem en kjoleskjorte og en t shirt. De er en stor appel, der kan bruges til begivenheder, der hverken er afslappede eller formelle.
Når man leder efter de bedste polot shirts til kvinder, er der tre hovedaspekter, der skal overvejes. Tag et kig herunder;

Materiale

Materiale er et af de vigtigste elementer, du bør overveje, når du vælger en poloshirt. Poloskjorterne fås i en bred vifte af stoffer fra naturligt til syntetisk. Poloshirts til kvinder i bomuld, blandet bomuld, polyester og performance materiale er de mest almindeligt anvendte stoffer.

Pasformen

Længde, bredde og ærmer er de tre faktorer, der spiller en afgørende rolle for den korrekte pasform af kvinders poloshirts. Den rigtige poloshirt skal passe og smigre din krop. Sørg for, at den polo v hals t shirt kvinder, du vælger, skal se passende ud. Ærmerne skal sidde tæt omkring biceps.

Strikket

Stofkonstruktion spiller en central rolle i dit valg af en poloshirt. Pique og jersey er de mest populære strikkeopskrifter til poloskjorter. Jerseystrikkede poloshirts er ideelle til fritidstøj, da de er lette og fleksible.

Poloskjorter i strikmønster i pique er tungere og velegnede til formelt slid. Superdry , Adidas originals , Vans , Tommy Hilfiger tilbyder poloshirts til kvinder med lange ærmer og ærmer uden poloer i høj kvalitet.



top