Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Μπλούζες polo

()

Ταξινόμηση κατά

Επιλέξτε τα καλύτερα πουκάμισα πόλο για γυναίκες

Στο φάσμα του στυλ, τα μπλουζάκια πόλο εμπίπτουν ανάμεσα σε ένα πουκάμισο και ένα μπλουζάκι. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι έλξης που μπορεί να φορεθεί για εκδηλώσεις που δεν είναι ούτε casual ούτε επίσημες.
Όταν ψάχνετε για τα καλύτερα μπλουζάκια πόλο για γυναίκες, υπάρχουν τρεις βασικές πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω?

Υλικό

Το υλικό είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα πουκάμισο πόλο. Τα μπλουζάκια πόλο διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων από φυσικά έως συνθετικά. Γυναικεία βαμβακερά μπλουζάκια πόλο, ανάμεικτο βαμβάκι, πολυεστέρας και υλικό απόδοσης είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα υφάσματα.

Η τακτοποίηση

Το μήκος, το πλάτος και τα μανίκια είναι οι τρεις παράγοντες που παίζουν ζωτικό ρόλο στη σωστή εφαρμογή των γυναικείων μπλουζών πόλο. Το σωστό μπλουζάκι πόλο θα πρέπει να ταιριάζει και να κολακεύει το σώμα σας. Βεβαιωθείτε ότι οι μπλούζες πόλο v λαιμόκοψης που επιλέγετε θα πρέπει να φαίνονται εφαρμογές. Τα μανίκια πρέπει να ταιριάζουν άνετα γύρω από τους δικέφαλους μυς.

Το πλεκτό

Η κατασκευή υφάσματος παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή ενός πουκάμισου πόλο. Το πικέ και η φανέλα είναι τα πιο δημοφιλή πλεκτά μοτίβα για μπλουζάκια πόλο. Τα πλεκτά μπλουζάκια πόλο Τζέρσεϋ είναι ιδανικά για casual ρούχα καθώς είναι ελαφριά και εύκαμπτα.

Τα μπλουζάκια πόκε με πλεκτό μοτίβο είναι πιο βαριά και κατάλληλα για επίσημη ένδυση. Superdry , Adidas original , Vans , Tommy Hilfiger προσφέρουν γυναικεία μπλουζάκια πόλο με μακριά μανίκια υψηλής ποιότητας και γυναικεία μπλουζάκια πόλο χωρίς μανίκια.



top