Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Anti-pletter

()

Sorter efter

Hvad er en anti plet creme?

Pigmentpletterne får vores teint til at se så slemt ud. Størrelsen og intensiteten af pletter stiger endda med alderen. De fleste kvinder er ramt af hyperpigmentering, der indeholder alle former for pigmentforstyrrelser, såsom graviditetsmasker, acne ar, brune pletter osv., Hvad forårsager disse pletter på vores ansigter?
Ifølge ny videnskabelig forskning har det vist sig, at betændelse forårsager forekomsten af pletter. Derudover kan visse lægemidler og medicinske behandlinger, udsættelse for UV stråler og hormonel ubalance alle udløse produktion af pletter på huden. Derfor er de inflammatoriske mediatorer grundlaget for dannelse af pigmenteringspletter.

Der er mange kendte hudplejevirksomheder som Clinique , Shiseido , Decleor og Eucerin, der har fremhævet dette problem og formuleret anti pletcreme, der hjælper med at reducere pigmenternes udseende og pletter fra huden.
Disse anti plet cremer er rige på ingredienser, der begynder at virke ved at deaktivere inflammatoriske mediatorer takket være tranexaminsyren, misfarvningsserum og andre naturlige ingredienser.
Anti plet cremer er rige på aktive ingredienser med egenskaber som beroligende, helbredende, anti rynke, de pigmentering, reparation og antiseptisk.

Anti pletcreme er bedst til enhver hud, der har dårlige pletter og acne ar. For bedre resultater, rens dit ansigt med lunkent vand og påfør cremen på dit ansigt to gange om dagen. Anti plet ansigtscremer hjælper med at reducere pletter og genoprette glød til din teint.

top