Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Läiskiä poistava

()

Lajittele

Mikä on tahranpoistovoide?

Pigmenttipisteet saavat ihomme näyttämään niin pahalta. Pisteiden koko ja voimakkuus jopa kasvavat iän myötä. Useimmat naiset kärsivät hyperpigmentaatiosta, joka sisältää kaikenlaisia pigmenttihäiriöitä, kuten raskausmaskit, aknearvet, ruskeat täplät jne. Joten mikä aiheuttaa nämä tahrat kasvoillemme?
Uusien tieteellisten tutkimusten mukaan on havaittu, että tulehdus aiheuttaa tahroja. Lisäksi tietyt lääkkeet ja lääketieteelliset hoidot, altistuminen UV säteille ja hormonaalinen epätasapaino voivat kaikki aiheuttaa tahrojen muodostumista iholle. Siksi tulehdukselliset välittäjät ovat pigmenttiläiskien muodostamisen perusta.

On monia tunnettuja ihonhoitoyrityksiä, kuten Clinique , Shiseido , Decleor ja Eucerin, jotka ovat korostaneet tätä ongelmaa ja kehittäneet tahranpoistovoidetta, joka auttaa vähentämään pigmenttien ulkonäköä ja tahroja iholta.
Nämä tahranpoistovoiteet sisältävät runsaasti ainesosia, jotka alkavat toimia deaktivoimalla tulehdusvälittäjiä traneksaamihapon, värinmuutossuojaseerumin ja muiden luonnollisten ainesosien ansiosta.
Tahranpoistovoiteet sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia, ja niillä on rauhoittavia, parantavia, ryppyjä estäviä, pigmentaatiota poistavia, korjaavia ja antiseptisiä ominaisuuksia.

Tahranpoistovoide sopii parhaiten kaikenlaiselle iholle, jolla on huonoja tahroja ja akne arpia. Paremman tuloksen saamiseksi puhdista kasvosi haalealla vedellä ja levitä voidetta kasvoille kahdesti päivässä. Tahroja ehkäisevät kasvovoiteet auttavat vähentämään tahroja ja palauttamaan ihon hehkun.

top