Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Helly hansen

Βιώσιμη

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

$ 112.49

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Αυτό το αδιάβροχο χιτώνιο Helly Hansen έχει ίνες που σε συνδυασμό με ειδική επεξεργασία δεν επιτρέπουν να περάσει νερό. Η μόνωση Primaloft, εκτός από την προστασία του κρύου και του νερού από το να βρεθεί στο καταφύγιο, εξασφαλίζει επίσης ότι είναι πολύ μαλακό στην αφή.

Τα ειδικά σχεδιασμένα υφάσματα Helly Tech Performance παρέχουν συγκεκριμένες αθλητικές επιδόσεις με υψηλές αδιάβροχες και αναπνευστικές ικανότητες για να σας κρατούν άνετα και επικεντρωμένα στην πρόκληση σας. DWR

Διατηρητική θεραπεία απωθητικότητας νερού. Η ανθεκτική επεξεργασία αντιδιαβρωτικής ύλης προστίθεται στα εξωτερικά υφάσματα για να γίνει πιο αδιάβροχη και αναπνεύσιμη. Η υδρόφοβη επεξεργασία καθιστά το νερό, το χιόνι και τη βρωμιά ξεφλουδισμένο και βοηθά στη διατήρηση της απόδοσης σε νερό και την αναπνοή μακροπρόθεσμα.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ / ΤΕΜ

Πλήρως ραφής σφραγισμένη κατασκευή για 100% αδιάβροχη κατασκευή. Πλήρως σφραγισμένες κατασκευές με πιστοποιημένα υφάσματα Helly Tech® εξασφαλίζουν 100% αδιάβροχο, αδιάβροχο και αναπνεύσιμο ένδυμα για την πλήρη ζωή του ενδύματος.

CHIN GUARD

Αντιολισθητική προστατευτική γάντζο για προστατευτική και άνετη εφαρμογή. Ο προστατευτικός προστατευτικός βραχίονας προστατεύει το πηγούνι από τη φθορά από τα φερμουάρ και άλλα υλικά όταν το κολάρο είναι φερμουάρ. Επιτρέπει μια άνετη και προστατευτική εφαρμογή σε μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ HEM

Ρυθμιζόμενο στρίφωμα στο κάτω μέρος, είτε με κουμπιά είτε Velcro για ατομική εφαρμογή και άνεση. Η ρυθμιζόμενη ποδιά εξασφαλίζει ατομική εφαρμογή για τη βελτίωση της άνεσης και της λειτουργικότητας. Το ρυθμιζόμενο ποδιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον εξαερισμό και βελτιωμένο μηχανικό αερισμό υπό τη δραστηριότητα.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Ρυθμιζόμενη μανσέτα, είτε με Velcro είτε με κουμπιά για ατομική εφαρμογή και άνεση. Οι ρυθμιζόμενες μανσέτες εξασφαλίζουν ατομική εφαρμογή για τη βελτίωση της άνεσης και της λειτουργικότητας. Τα υπερμεγέθη μανίκια μπορούν επίσης να προσθέσουν πρόσθετη προστασία όταν χρησιμοποιούνται πάνω σε γάντια και γάντια. Τα ανοίγματα του μανικιού μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για επιπλέον εξαερισμό και βελτιωμένο μηχανικό αερισμό.

2PLY ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Αδιάβροχη αναδιπλούμενη κατασκευή 2 στρωμάτων. Ένα προστατευτικό εξωτερικό ύφασμα συνδέεται με μεμβράνη ή επίστρωση Helly Tech® για μακροχρόνια αδιαβροχοποίηση και ανθεκτικότητα. Η μεμβράνη ή η επικάλυψη προστατεύεται από μια κρεμαστή επένδυση στο εσωτερικό, προσθέτοντας ζεστασιά και ομορφιά. Το εξωτερικό ύφασμα προστατεύεται από μια ανθεκτική επεξεργασία για την αδιαπέραστο νερό για την ενίσχυση της μακροχρόνιας αδιαβροχοποίησης και της δυνατότητας αναπνοής.



Αν αυτό που χρειάζεστε είναι Helly hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό, είναι εδώ και για την καλύτερη τιμή. dressinn έχει αυτό και άλλα μόδα προϊόντα που ψάχνετε με την καλύτερη ποιότητα. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να χαθεί και εξοπλίστε τον εαυτό σας να ασκήσετε το αγαπημένο σας άθλημα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Με την ποικιλία μας Παλτά και πανωφόρια υποστηρίζει, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Χαρακτηριστικά Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Τεχνολογία Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Βιώσιμη Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

6 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Κλασικό στυλ

29/01/2024

Andrew

Καλή ποιότητα και κλασικό σχέδιο, ζεστό, ελαφρύ...

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Βαρύ παλτό

08/11/2020

Eileen Catt

Έφτασα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περίμενα. Υπέροχο παλτό, το λατρεύω. Ταιριάζει απόλυτα, πολύ άνετα. Το αγόρασα ως παλτό για περπάτημα. Είναι τέλειο.

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Μεγάλο παλτό για υγρό ή χιονισμένο καιρό

06/02/2020

PNW

Ζω στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Αυτό το σακάκι έχει φτάσει σε έντονη βροχή και έλκηθρο στο χιόνι. Λατρεύω το μεγαλύτερο μήκος για ποδηλασία για να κρατώ την πλάτη μου ζεστή στις κρύες μέρες. Αυτό είναι πολύ ζεστό για 30-40F ημέρες με ένα ελαφρύ πουλόβερ από κάτω. Και πολύ λιγότερο ογκώδες από άλλα σακάκια που προσπάθησα (Lole Piper Insulated ή Eddie Bauer- Girl on the Go).

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Εξαιρετικό παλτό

02/02/2020

Ross

Εξαιρετική ακριβώς όπως σκέφτηκα. Εξαιρετικό ύφασμα και τέλεια φινιρίσματα. Τα μέτρα είναι τέλεια. Ακριβής παράδοση.

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Hh παλτό

01/02/2020

Lithuanian girl

Μεγάλο παλτό. Πλήρως αδιάβροχη. Φαίνεται πολύ καλό και το μέγεθος ταιριάζει τέλεια. Εύκολη διαδικασία αγοράς σε snowinn. Η παράδοση ήταν γρήγορη και ακριβής.

Helly Hansen Μακρύς Belfast Winter Παλτό

Μεγάλο χειμωνιάτικο παλτό

12/11/2019

Mimi

Μου αρέσει αυτό το παλτό, μεγάλο μήκος του με επένδυση για να σας κρατήσει ζεστό το χειμώνα και το νερό στεγανοποίησης λειτουργεί μια θεραπεία για να σας κρατήσει ξηρό. Θα συνιστούσα το παλτό και την υπηρεσία από το SnowInn. Έχουν τις καλύτερες τιμές εκεί έξω για τα χειμερινά εργαλεία και η παράδοση είναι αξιόπιστη.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed