Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Timberland

Βιώσιμη

Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers

Για όλους όσους εξερευνούν χιονισμένα βουνά με στυλ και άνεση Το Timberland Davis Square Warm Lined Chukka είναι ένα ιδανικό παπούτσι για αυτούς. Αυτό το ευπροσάρμοστο παπούτσι με στιλ κλεισίματος δαντέλας είναι αναπνέει και άνετη πεζοπορία και παπούτσι ορεινής υψηλής έντασης που παρέχει μέγιστη άνεση, σταθερότητα και πρόσφυση σε ποικίλες καιρικές συνθήκες και τραχύ έδαφος


Χάρη στο δερμάτινο άνω μέρος με πλήρη κόκκους Premium που παρέχει υψηλή απόδοση, αντοχή, αντοχή στην τριβή και η πολυεστερική επένδυση ψαλιδιού προστατεύει τα πόδια σας ακόμη και σε βρεγμένες και ολισθηρές επιφάνειες. Με το ανθεκτικό στη σκουριά υλικό για το σύστημα κορδονιών στην εξωτερική επιφάνεια το καθιστά ευέλικτο καθώς μπορεί να φορεθεί τέλεια ως εκκίνηση με ίχνη ή για καθημερινή χρήση. Επιπλέον, το πέλμα Ortholite PU παρέχει επιπλέον απορρόφηση των κραδασμών, ζεστασιά, άνεση και διατηρεί τα πόδια δροσερά και στεγνά. Τέλος, η εξωτερική σόλα από καουτσούκ με 42% ανακυκλωμένο καουτσούκ βελτιώνει την πρόσφυση και την αντοχή όταν βρίσκεστε εκεί έξω στα βουνά.

Είναι το απόλυτο παπούτσι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όλους τους αθλητές περιπέτειας . Το Timberland Davis Square Warm Lined Chukka είναι η απάντηση αν ψάχνετε για ένα παντελόνι με στρογγυλό ίχνος που παρέχει προστασία, πρόσφυση και άνεση .

Προδιαγραφές:

Επάνω μέρος από αδιάβροχο δέρμα Better από ασημένιο βυρσοδεψείο LWG
Στεγανοποιημένη κατασκευή με ραφή
Επένδυση υφασμάτων ReBOTL ™
Επένδυση από γούνες ψεύτικες
Πατάκι OrthoLite®
Εξωτερική σόλα από καουτσούκ


Τεχνολογία:

Better Leather: Δέρμα υπεύθυνου για το περιβάλλον που προέρχεται από βυρσοδεψεία που έχουν βαθμολογηθεί από ασήμι ή χρυσό από την ομάδα εργασίας δέρματος για τις πρακτικές διαχείρισης νερού, ενέργειας και αποβλήτων.

OrthoLite® Insoles: Μείνετε άνετοι όλη την ημέρα με τα υποδήματα Timberland® που διαθέτουν ελαφριές πέλλες αφρού OrthoLite®. Το εξαιρετικά αναπνεύσιμο υλικό δεν χάνει ποτέ την ικανότητά του να απορροφά σοκ και επίσης παρέχει προστασία διαχείρισης υγρασίας και έχει αντιμικροβιακή θεραπεία για τον έλεγχο των οσμών.

ReBOTL ™: Τα δισεκατομμύρια μπουκάλια σε όλο τον κόσμο συλλέγονται, ανακυκλώνονται και μετατρέπονται σε νήματα RPET τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούμε για την παραγωγή προϊόντων, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων και στηρίζοντας επίσης θέσεις εργασίας. Τα προϊόντα υποδημάτων με υλικό ReBOTL ™ περιέχουν τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Timberland Waterproof: Τα αδιάβροχα υποδήματά μας ενσωματώνουν μια ποικιλία προηγμένων υλικών στεγανοποίησης, επεξεργασιών και διαδικασιών. Ξεκινάμε με αδιάβροχα δέρματα που σφραγίζονται ως μέρος της διαδικασίας μαυρίσματος. Στη συνέχεια είτε σφραγίζουμε τα παπούτσια είτε χρησιμοποιούμε μια εσωτερική αδιάβροχη αναπνεύσιμη μεμβράνη για να βοηθήσουμε τα πόδια να παραμείνουν στεγνά. Οι γλώσσες και τα φερμουάρ που υποβάλλονται σε επεξεργασία με ανθεκτικά ανθεκτικά στο νερό επικαλύψεις χρησιμοποιούν ενσωματωμένα στηρίγματα, για να αποτρέψουν περαιτέρω την είσοδο στο νερό.



Με Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers, εγγυάται τον καλύτερο μόδα εξοπλισμό. Επιπλέον, στο dressinn μπορείτε να βρείτε την καλύτερη ποιότητα με τις καλύτερες τιμές του κλάδου. Επιλέξτε εμας για μόδα κατάστημα και να επικεντρωθεί μόνο στην απόλαυση της άνεσης ότι οι καλύτερες μάρκες σας δίνουν, όπως Timberland. Η ομάδα μας μόδα ειδικοί μοιράζονται ειλικρινής σχόλια τους για να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη απόφαση. Όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε την φθηνότερη Ανδρικά παπούτσια προσφορά πάντα.

Χαρακτηριστικά Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers

Τεχνολογία Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers

Βιώσιμη Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Timberland Davis Square Warm Lined Chukka Trainers

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

/ 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

%

4 αστέρια

%

3 αστέρια

%

2 αστέρια

%

1 αστέρια

%

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed