Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Selvmassage og trykterapi

()

Sorter efter

Vigtigheden af muskelrestitution

Massagepistol

En massagepistol er en bærbar, håndholdt enhed, der i nogle tilfælde ligner en boremaskine. En massagepistol er normalt ledningsfri. Massagepistolen har et batterisystem, der nemt kan genoplades og leveres med udskiftelige dele. Massagepistolen tjener til at reducere smerte ved at frigive lymfevæske fra muskelvævet og ind i kredsløbssystemet. Det kan hjælpe med at slappe af strakt væv, divergerende irriteret væv og hævelse og mindske muskelirritation og tryk.

Muskelgendannelse

Muskelgendannelse forbedrer blodgennemstrømningen, hvilket hjælper med frigivelsen af forurenede biprodukter fra muskelnedbrydning, der øges som følge af træning. Så kan der komme nyt blod til at levere næringsstoffer, der hjælper med at reparere og genoprette muskler. Et muskelgendannelsessæt giver mange fordele. Fordelene ved denne proces er, hvordan muskelgendannelse kan forbedre din træning.

Vigtigheden af muskelrestitution

Træning kan skabe små rifter i muskelvæv. Muskelgendannelsesafdelinger kaldet fibroblaster reparerer det.
Muskelgendannelse fremmer muskelforbedring og vækst og opnår stærkere muskler.
Muskelgendannelse er afgørende for at undgå træningsinduceret træthed.

Benkompressor

Benkompressoren er den enhed, der bruges til at hjælpe med at kontrollere blodpropper i de sarte årer i benene. Apparaterne bruger manchetter omkring benene, der fyldes med luft og lægger pres på benene. Dette forbedrer blodgennemstrømningen gennem benvenerne og tillader kontrol af blodkoagulation. Du kan købe benkompressoren fra Pure2Improve , KT Tape , Air Relax , Fitness Tech

top