Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Zelfmassage en pressotherapie

()

Sorteren

Belang van spierherstel

Massagepistool

Een massagepistool is een draagbaar, in de hand te houden apparaat dat in sommige gevallen op een boormachine lijkt. Een massagepistool is normaal gesproken draadloos. Het massagepistool heeft een batterijsysteem dat gemakkelijk kan worden opgeladen en wordt geleverd met vervangbare onderdelen. Het massagepistool dient om pijn te verminderen door lymfatische vloeistof uit het spierweefsel en in de bloedsomloop af te geven. Het kan helpen om uitgerekt weefsel, divergerend geïrriteerd weefsel en zwelling te ontspannen en spierirritatie en druk te verminderen.

Spierherstel

Spierherstel verbetert de doorbloeding, wat helpt bij het vrijkomen van vervuilde bijproducten van spierafbraak die toenemen als gevolg van inspanning. Dan kan er nieuw bloed arriveren om voedingsstoffen te leveren die helpen bij het herstellen en herstellen van spieren. Een spierherstelkit biedt veel voordelen. De voordelen van dit proces zijn hoe spierherstel uw trainingen kan verbeteren.

Belang van spierherstel

Door training kunnen lichte scheurtjes in spierweefsel ontstaan. Spierherstelcompartimenten, fibroblasten genaamd, repareren het.
Spierherstel bevordert spierverbetering en groei, waardoor sterkere spieren worden bereikt.
Spierherstel is essentieel om door inspanning veroorzaakte vermoeidheid te voorkomen.

Been compressor

De beencompressor is het apparaat dat wordt gebruikt om bloedstolsels in de delicate aderen van de benen onder controle te houden. De apparaten gebruiken manchetten rond de benen die zich vullen met lucht en druk uitoefenen op de benen. Dit verbetert de bloedstroom door de beenaders en maakt controle van de bloedstolling mogelijk. U kunt de beencompressor kopen bij Pure2Improve , KT Tape , Air Relax , Fitness Tech

top