Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Liivit

()

Lajittele

Kuinka valita hyvä urheiluliivi?

Harrastatpa mitä tahansa urheilua, liivit ovat aina tyylikäs ja mukava tapa lämmitellä ja pitää kehosi rentona urheilun aikana kylmällä säällä. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan hyvän urheiluliivin;

Urheilijana yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun tulee huomioida miesten urheiluliiveissä, on niiden tyyli. Onneksi urheiluliivejä on useita eri kokoja ja tyylejä, joten sinulla on runsaasti valinnanvaraa. Voit myös harkita eristetyn liivin ostamista, jos aiot harrastaa urheilua talvella. Sinun on valittava paras urheiluliivi, joka sopii olosuhteisiisi ja urheilutarpeisiisi. Valitsetpa minkä tyylin tahansa, urheiluliivin on kuitenkin oltava lämpimämpi, toimivampi ja hengittävämpi, jotta voit suorittaa paremmin.
Kuten minkä tahansa vaatekappaleen kohdalla, sinun on valittava urheiluliivi , joka istuu hyvin vartaloasi. Kun harkitset istuvuutta, varmista, että se mahdollistaa helpon liikkeen käsivarsissa ja vartalossa ja tarjoaa yleisen peiton ja mukavuuden. Sinun tulee käyttää liiviä, joka lisää lämpöä ja suojaa vartaloasi. Varmista, että liivi sopii hyvin t paitaasi, paitaasi tai jopa takkiisi.
Lopuksi liivin materiaali on valittava viisaasti. On tärkeää tietää, mistä se on valmistettu ja miten se sopeutuu ulkoilutilanteeseesi tai urheilutoimintaasi, ja harkitse myös ominaisuuksia, kuten tuulen , veden ja hengittävyyttä, ennen kuin valitset urheiluliivin. Urheiluliivit valmistetaan usein polyesteristä ja spandexista. Joma , Uhlsport , Hummel , Spalding ja Kappa ovat parhaita merkkejä, jotka tarjoavat laadukkaita miesten liivejä.

top