Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Γιλέκο

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς να επιλέξετε ένα καλό αθλητικό γιλέκο;

Ανεξάρτητα από το άθλημα που παίζετε, τα γιλέκα είναι πάντα ένας κομψός και άνετος τρόπος για να ζεσταίνετε και να κρατάτε το σώμα σας χαλαρό ενώ κάνετε αθλήματα σε κρύο καιρό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα καλό αθλητικό γιλέκο.

Όντας αθλητής, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να προσέξεις στα αθλητικά γιλέκα για άνδρες είναι το στυλ τους. Ευτυχώς, τα αθλητικά γιλέκα έρχονται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και στυλ, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα μονωμένο γιλέκο εάν σκοπεύετε να κάνετε αθλητικές δραστηριότητες το χειμώνα. Πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο αθλητικό γιλέκο που ταιριάζει στις συνθήκες και τις αθλητικές σας ανάγκες. Ωστόσο, όποιο στυλ κι αν επιλέξετε, ένα αθλητικό γιλέκο πρέπει να είναι πιο ζεστό, πιο λειτουργικό και να αναπνέει για να μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα.
Όπως με κάθε ρούχο, πρέπει να επιλέξετε ένα αθλητικό γιλέκο που να ταιριάζει καλά στο σώμα σας. Όταν εξετάζετε την εφαρμογή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπει την ευκολία κίνησης στα χέρια και τον κορμό και παρέχει συνολική κάλυψη και άνεση. Θα πρέπει να φοράτε ένα γιλέκο που προσθέτει ένα στρώμα ζεστασιάς και προστασίας στο σώμα σας. Βεβαιωθείτε ότι το γιλέκο ταιριάζει καλά με το μπλουζάκι, το πουκάμισο ή ακόμα και το σακάκι σας.
Τέλος, το υλικό του γιλέκου πρέπει να επιλεγεί με σύνεση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε από τι είναι φτιαγμένο και πώς θα προσαρμοστεί στις υπαίθριες καταστάσεις ή τις αθλητικές σας δραστηριότητες, επίσης, λάβετε υπόψη χαρακτηριστικά όπως ο αέρας, το νερό και η αντοχή στην αναπνοή πριν επιλέξετε οποιοδήποτε αθλητικό γιλέκο. Τα αθλητικά γιλέκα είναι συχνά κατασκευασμένα από πολυεστέρα και spandex. Οι Joma , Uhlsport , Hummel , Spalding και Kappa είναι οι καλύτερες μάρκες που προσφέρουν ανδρικά γιλέκα καλής ποιότητας.

top