Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Mizuno

Βιώσιμη

Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

left
right

Ιδανικός συνδυασμός

left
right

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Το MIZUNO Team 27L Backpack σε συνδυασμό χρωμάτων Royal/White είναι μια κομψή και λειτουργική τσάντα σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών, των πεζοπόρων και των καθημερινών μετακινήσεων. Με τη χωρητικότητα των 27 λίτρων, αυτός ο σάκος προσφέρει άφθονο χώρο για να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα, καθιστώντας τον ιδανικό τόσο για ημερήσιες εκδρομές όσο και για μεγαλύτερα ταξίδια.

Ο σάκος κατασκευάζεται από ανθεκτικό πολυεστέρα, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη φθορά. Ο συνδυασμός χρωμάτων Royal/White προσθέτει μια πινελιά στυλ και κομψότητας, καθιστώντας τον κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Το MIZUNO Team 27L Backpack διαθέτει πολλά διαμερίσματα και τσέπες, επιτρέποντας την αποτελεσματική οργάνωση των αντικειμένων σας. Το κύριο διαμέρισμα παρέχει άφθονο χώρο για βιβλία, ρούχα ή αθλητικό εξοπλισμό, ενώ η μπροστινή τσέπη με φερμουάρ είναι ιδανική για μικρότερα αντικείμενα όπως κλειδιά, πορτοφόλι ή το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, υπάρχουν πλαϊνές τσέπες από πλέγμα που μπορούν να κρατήσουν μπουκάλια νερού ή σνακ για εύκολη πρόσβαση.

Η άνεση δεν διακυβεύεται με αυτόν τον σάκο. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου με επένδυση, επιτρέποντας μια προσαρμοσμένη εφαρμογή και μειώνοντας την πίεση στους ώμους και την πλάτη σας. Το πίσω πάνελ είναι επίσης επενδεδυμένο, παρέχοντας επιπλέον στήριξη και άνεση κατά τη χρήση. Επιπλέον, μια λαβή μεταφοράς στην κορυφή επιτρέπει την εύκολη λαβή και μεταφορά.

Το MIZUNO Team 27L Backpack δεν είναι μόνο πρακτικό, αλλά προσφέρει επίσης εξαιρετική ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και στυλ. Είτε πηγαίνετε στο γυμναστήριο, είτε πηγαίνετε στην τάξη, είτε ξεκινάτε μια περιπέτεια στην ύπαιθρο, αυτός ο σάκος είναι σχεδιασμένος για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.



Θέλετε να αγοράσετε Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ; Καμία περαιτέρω έρευνα δεν χρειάζεται! goalinn προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικές Σακίδια μοντέλα. Ανακαλύψτε τις νέες μας Τσάντες προσφορές σε goalinn. Κατασκευασμένο από Mizuno, αυτό Σακίδια το προϊόν έρχεται σε μια ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων, και έρχεται να συμπληρώσει όλα όσα θα χρειαστείτε.

Χαρακτηριστικά Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Χρώμα

Μπλε

Ικανότητα

21-30 λίτρα

Ηλικία

Ενήλικας

Τεχνολογία Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Βιώσιμη Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

1 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Mizuno Team 27L ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ

Καλό προϊόν

01/02/2024

Laura

Είναι ένα καλό σακίδιο, σε καλή τιμή και πρακτικό με τη σχάρα παπουτσιών του στο κάτω μέρος. Ίσως αν είχε λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα να ήταν ακόμα καλύτερο.

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed