Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Σακίδια

()

Ταξινόμηση κατά

Πώς είναι ένα σακίδιο ποδοσφαίρου;

Το σακίδιο ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται για τη μεταφορά αξεσουάρ ποδοσφαίρου όπως προστατευτικά, μπάλες, φανέλες, γάντια και άλλα. Ένα σακίδιο ποδοσφαίρου είναι άνετο για αποθήκευση και μεταφορά όλου του ποδοσφαιρικού σας εξοπλισμού. Είναι ένα από τα απαραίτητα στοιχεία για να μπορείς να πας στην προπόνηση οργανωμένα. Τα σακίδια ποδοσφαίρου μπορούν να κατασκευαστούν με υλικά όπως ο πολυεστέρας. Έρχονται με κλείσιμο από πάνω και χαρακτηρίζονται από πολλές τσέπες και θήκες. Οι ιμάντες ώμου προσαρμόζονται στο μέγεθος που σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα σακίδια από Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno .

Σακίδιο ποδοσφαίρου Adidas

Το σακίδιο ποδοσφαίρου Adidas είναι ειδικά για ποδοσφαιριστές και λάτρεις. Το σακίδιο ποδοσφαίρου Adidas έχει την ικανότητα να χωράει μέσα σε παπούτσια ή σίτες και όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Μερικά έχουν μια καταπληκτική διχτυωτή θήκη για μπάλα που χωράει μέχρι μπάλα μεγέθους 5, ώστε να μπορείτε να βλέπετε αβίαστα ότι έχετε την μπάλα σας. Τα σακίδια ποδοσφαίρου Adidas συνδυάζονται με ποικιλία αποχρώσεων, σταθερή δομή και ζώνες πλάτης και ώμου με επένδυση για εύκολη μεταφορά.

Σακίδιο ποδοσφαίρου Puma

Το σακίδιο ποδοσφαίρου Puma είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για το πιο κατάλληλο σακίδιο ποδοσφαίρου. Αυτό το σακίδιο έχει πολλά μεγάλα, διαφοροποιημένα αεριζόμενα τμήματα και είναι ανθεκτικό και άνετο, καθώς και εργονομικό.

top