Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Rygsække

()

Sorter efter

Hvordan er en fodboldrygsæk?

Fodboldrygsækken bruges til at bære fodboldtilbehør såsom beskyttere, bolde, trøjer, handsker og meget mere. En fodboldrygsæk er behagelig at opbevare og transportere alt dit fodboldudstyr. Det er et af de væsentlige elementer for at kunne gå til træning på en organiseret måde. Fodboldrygsække kan laves med materialer som polyester. De kommer med toplukning og er kendetegnet ved at have mange lommer og rum. Skulderstropperne tilpasser sig den størrelse, der passer dig bedst. Du kan købe disse rygsække hos Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno .

Adidas fodbold rygsæk

Adidas fodboldrygsækken er specielt til fodboldspillere og elskere. Adidas fodboldrygsækken har kapacitet til at passe inde i sko eller klamper og alle dine væsentlige ejendele. Nogle har en fantastisk mesh kuglekasse, der passer op til en størrelse 5 kugle, så du nemt kan se, at du har din kugle. Adidas fodboldrygsække er kombineret med en række forskellige nuancer, en stabil struktur og polstrede ryg og skulderbælter for nem transport.

Puma fodbold rygsæk

Puma fodboldrygsæk er en anden fremragende mulighed for den bedst egnede fodboldrygsæk. Denne rygsæk har mange store, differentierede ventilerede sektioner og er slidstærk og komfortabel samt ergonomisk.

top