Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ryggsekker

()

Sorter etter

Hvordan er en fotballryggsekk?

Fotballryggsekken brukes til å bære fotballtilbehør som beskyttere, baller, trøyer, hansker og mer. En fotballryggsekk er behagelig å oppbevare og transportere alt fotballutstyret ditt. Det er et av de vesentlige elementene for å kunne gå på trening på en organisert måte. Fotballryggsekker kan lages med materialer som polyester. De kommer med topplukking og kjennetegnes ved å ha mange lommer og rom. Skulderstroppene tilpasser seg den størrelsen som passer deg best. Du kan kjøpe disse ryggsekkene fra Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno .

Adidas fotballryggsekk

Adidas fotballryggsekken er spesielt for fotballspillere og elskere. Adidas fotballryggsekken har kapasitet til å passe inn i sko eller klosser, og alle dine essensielle eiendeler. Noen har en fantastisk nettingballveske som passer opp til en størrelse 5 ball, slik at du enkelt kan se at du har ballen din. Adidas fotballryggsekker er kombinert med en rekke nyanser, en stabil struktur og polstrede rygg og skulderbelter for enkel transport.

Puma fotball ryggsekk

Puma fotballryggsekken er et annet utmerket alternativ for den mest passende fotballsekken. Denne ryggsekken har mange store, differensierte ventilerte seksjoner, og er slitesterk og komfortabel, samt ergonomisk.

top