Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Κράνη

()

Ταξινόμηση κατά

Γιατί είναι σημαντικά τα κράνη για την ασφάλεια των παιδιών σας όταν αθλούνται;

Το πατινάζ, η ποδηλασία, το hoverboard και πολλά άλλα είναι αθλήματα όπου πρέπει να φοράτε κράνος για να εξασφαλίσετε ασφάλεια και να κρατήσετε το παιδί σας δραστήριο, άνετο και ασφαλές. Alpina , POC , Color Baby , Roces και Nutcase είναι οι καλύτερες μάρκες που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προσφέρουν αθλητικά κράνη για παιδιά.
Οι τραυματισμοί στο κεφάλι μπορεί να είναι πολύ σοβαροί. Ως εκ τούτου, τα κράνη είναι σχεδιασμένα για αθλητές ώστε να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο τραυματισμού σε ολόκληρη την περιοχή του κεφαλιού και του λαιμού.
Για διαφορετικά αθλήματα, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κρανών με πιο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα κράνος ποδηλάτου ή κράνος πατινάζ έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το κεφάλι και το πρόσωπο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αλλά και να προστατεύει το κρανίο σε περίπτωση πτώσης. Η επιλογή του σωστού κράνους είναι σημαντική εάν δεν θέλετε να μειώσετε την αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη τραυματισμών.
Κράνη ποδηλάτου : Το παιδικό κράνος MTB είναι σχεδιασμένο για παιδιά που αγαπούν να κάνουν ποδήλατο. Αυτά τα κράνη μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ιππασία σκούτερ και πατινάζ. Είναι κράνη μίας πρόσκρουσης και πρέπει να αντικατασταθούν μετά από ένα δυνατό χτύπημα ή σύγκρουση.
Κράνη για skate: Οι σκέιτερ χρειάζονται ειδικά κράνη γιατί είναι πιο πιθανό να πέσουν προς τα πίσω. Τα κράνη Skate έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν κάλυψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Κράνη πολλαπλών αθλημάτων : Το junior multisport κράνος έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα πρότυπα ασφαλείας για διάφορα αθλήματα.

top