Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Hjelm

()

Sorter etter

Hvorfor er hjelmer viktige for sikkerheten til barna dine når de trener sport?

Skating, sykling, hoverboarding og mange andre er idretter der du må bruke hjelm for å sikre sikkerhet og holde barnet ditt aktivt, komfortabelt og trygt. Alpina , POC , Color Baby , Roces og Nutcase er de beste merkene som designer, produserer og tilbyr sportshjelmer for barn.
Hodeskader kan være svært alvorlige. Derfor er hjelmer designet for idrettsutøvere for å minimere risikoen for skade på hele hode og nakkeområdet.
For ulike idretter finnes det ulike typer hjelmer med mer spesifikke egenskaper. En sykkelhjelm eller skøytehjelm er designet for å beskytte hodet og ansiktet under aktivitet, men også for å beskytte hodeskallen ved et fall. Å velge riktig hjelm er viktig hvis du ikke ønsker å redusere effektiviteten til å forebygge skader.
Sykkelhjelmer : MTB hjelmen for barn er designet for barn som elsker å sykle. Disse hjelmene kan også brukes til scooterkjøring og skøyter. De er enkeltslagshjelmer og må skiftes ut etter et hardt treff eller krasj.
Skatehjelmer: Skatere trenger spesielle hjelmer fordi de er mer sannsynlig å falle bakover. Skatehjelmer er designet for å gi bakhodedekning.
Multisporthjelmer: Junior multisporthjelmen er designet for å møte sikkerhetsstandarder for ulike idretter.

top