Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Dragter

()

Sorter efter

Hvordan vælger man en dragt til motorcykelkørsel?

Læderdragten til motorcykelkørsel er et af de vigtige gear. Disse dragter bæres af professionelle motorcykelryttere, der leverer det højeste niveau af sikkerhed og bekvemmelighed, mens de kører på racerstien. Læderdragten er favorabelt foretrukket af motorcykelryttere på grund af dens kraftige skrabeskjold og tilpasningsevne. Læder motorcykel damedragten kommer i mange forskellige designs og størrelser, så det er dit valg at vælge den, der passer til dig. Du kan købe damedragter til motorcykel fra Alpinestars , Dainese , Klim , RST og Held .

Tips til at vælge jakkesæt til motorcykelkørsel

Først skal du beslutte dig for, hvilken type jakkesæt du ønsker, et stykke eller to stykker. Hvilken type dragt, du vælger, afhænger af, hvilken type ridning, du ønsker at købe dragten til. En heldragt er velegnet til en bane, men til normal landevejskørsel er en todelt dragt bedst. Så vælg dragten efter dine ridebehov.
Den anden ting at overveje er dragtmaterialet. Se efter et jakkesæt lavet af slidstærke og slidstærke materialer som læder eller tekstiler. Disse materialer kan modstå stød og slid i tilfælde af en ulykke.
Overvej at vælge et jakkesæt med indbygget beskyttelse, såsom rustning eller polstring til skuldre, albuer og knæ. Se efter dragter, der er blevet testet og certificeret til at opfylde sikkerhedsstandarderne.
Se efter et jakkesæt med god ventilation for at holde dig kølig og komfortabel, mens du kører. Meshpaneler og perforeringer i dragten kan hjælpe med at øge luftstrømmen og reducere sveden.
Se efter et jakkesæt, der giver beskyttelse mod elementerne. Dragter med vandtætte eller vandafvisende materialer kan holde dig tør i vådt vejr, mens jakkesæt med isolering kan holde dig varm i koldt vejr.

top