Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Track-drakter

()

Sorter etter

Hvordan velge en dress for motorsykkelkjøring?

Skinndressen for motorsykkelkjøring er et av de viktige utstyret. Disse draktene bæres av profesjonelle motorsykkelførere som leverer det høyeste nivået av sikkerhet og bekvemmelighet mens de sykler på racingstien. Lærdressen er gunstig foretrukket av motorsykkelførere på grunn av dens kraftige skrapeskjold og tilpasningsevne. Motorsykkel damedressen i skinn kommer i mange forskjellige design og størrelser, så det er ditt valg å velge den som passer deg. Du kan kjøpe damedresser for motorsykkel fra Alpinestars , Dainese , Klim , RST og Held .

Tips for å velge dress for motorsykkelkjøring

Først må du bestemme deg for hvilken type dress du vil ha, ett stykke eller to stykker. Hvilken type dress du velger avhenger av hvilken type ridning du ønsker å kjøpe dressen for. En heldress er egnet for en bane, men for vanlig landeveiskjøring er en todelt dress best. Så velg dressen i henhold til dine ridebehov.
Den andre tingen å vurdere er draktmaterialet. Se etter en dress laget av slitesterke og slitesterke materialer som lær eller tekstiler. Disse materialene tåler støt og slitasje i tilfelle en ulykke.
Vurder å velge en dress med innebygd beskyttelse, som rustning eller polstring for skuldre, albuer og knær. Se etter dresser som er testet og sertifisert for å oppfylle sikkerhetsstandarder.
Se etter en dress med god ventilasjon for å holde deg kjølig og komfortabel mens du sykler. Meshpaneler og perforeringer i drakten kan bidra til å øke luftstrømmen og redusere svette.
Se etter en dress som gir beskyttelse mot elementene. Drakter med vanntette eller vannavstøtende materialer kan holde deg tørr i vått vær, mens dresser med isolasjon kan holde deg varm i kaldt vær.

top