Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Binnenbanden

()

Sorteren

Hoe kies je binnenbanden voor motorfietsen?

In een gewone draadbandstructuur heeft de band aan elke kant een stip die op de velg afdicht wanneer hij is opgepompt, maar geen luchtdichte associatie heeft. Het is de binnenband voor motorfietsen , aanwezig in de band, die de lucht vasthoudt.
De binnenband van een motorfiets heeft een buis, die wordt gebruikt om hem opgepompt te houden. De binnenbanden hebben verschillende soorten ventielen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u het geschikte type klep voor de wielen van uw motorfiets hebt.
De geschikte binnenband kan een van de belangrijkste onderdelen van uw fiets zijn, maar met een breed scala aan beschikbare maten, verschillende soorten ventielen en een selectie van materialen, is het kiezen van de juiste binnenband geen eenvoudige taak.

Kies de binnenband volgens het gebruik van de motorfiets. Als u uw motorfiets off road gebruikt, kan elke binnenband aan uw behoeften voldoen, maar als u uw motorfiets op de weg of snelweg gebruikt, gebruik dan de motorfiets die geschikt is voor gebruik op de weg.
Binnenbanden voor motorfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, maar de standaardmaten zijn 1,5 mm, 2 mm, 3 mm en 4 mm. Kies dus de maat volgens uw keuze.
Er worden twee soorten rubber gebruikt om binnenbanden voor motorfietsen te maken. Butylrubber en Natuurrubber. Onze oprechte mening is dat ze allebei erg vergelijkbaar zijn, maar dat sommige mensen er maar één kiezen. U bent dus vrij om het materiaal naar uw keuze te kiezen.
De merken die binnenbanden aanbieden zijn Moose Hard parts , Technomousse , Rinaldi en Deli .

top