Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Innerslangar

()

Sortera

Hur väljer man innerslangar för motorcyklar?

I en vanlig clincher däckstruktur har däcket en prick på varje sida som tätar på fälgen när det är uppblåst men som inte håller en lufttät association. Det är innerslangen för motorcyklar, som finns i däcket, som håller kvar luften.
Innerröret för en motorcykel har en kanal som används för att hålla den pumpad. Innerslangen har olika typer av ventiler. Det är viktigt att säkerställa att du har rätt ventiltyp för din motorcykels hjul.
Det lämpliga innerslangen kan vara en av de viktiga delarna av din cykel, men med ett brett utbud av tillgängliga åtgärder, distinkta ventiltyper och ett urval av material är det inte en enkel uppgift att välja rätt slang.

Välj innerslangen efter användningen av motorcykeln. Om du använder din motorcykel i terräng kan vilken innerslang som helst passa dina behov, men om du använder din motorcykel på vägar eller motorvägar, använd den motorcykel som är lämplig för att köra på vägen.
Motorcykelslangar kommer i en mängd olika tjocklekar men standardstorlekarna är 1,5 mm, 2 mm, 3 mm och 4 mm. Så välj storlek enligt ditt val.
Det finns två typer av gummi som används för att göra innerslangar till motorcyklar . Butylgummi och naturgummi. Vår genuina uppfattning är att de båda är mycket jämförbara, men vissa människor kommer bara att välja en av dem. Så du är fri att välja material efter ditt val.
De varumärken som erbjuder innerslangar är Moose Hard parts , Technomousse , Rinaldi och Deli .

top