Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Πωλήσεις

Ελεύθερη ναυτιλία

Επιστροφή παραγγελίας

Προηγούμενη σελίδα | Αρχική σελίδα
Salewa

Βιώσιμη

Salewa Multi Track Trail Running Shoes

$ 0

Πριν:

Εξοικονομήστε: %

Ελεύθερη ναυτιλία

Δωρεάν συναρμ.

Δεν καταβάλλονται τελωνειακοί δασμοί.

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Δείτε άλλους πωλητές()

Διάγραμμα μεγέθους

χρώμα:

Αυτό το μέγεθος έχει εξαντληθεί

Μην χάνετε την ελπίδα. Γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν αυτό το προϊόν επανέλθει σε απόθεμα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε αρκετά από αυτό το προϊόν σε διαθεσιμότητα

Εξοικονομήστε:

Προσθήκη στο πακέτο μου 
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ

Άλλα χρώματα διαθέσιμα

Ιδανικός συνδυασμός

Reportar error

Δείτε περισσότερα σχετικά προϊόντα στο:

Περιγραφή προϊόντος Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Το Salewa Multi Track είναι ένα χαμηλό περπάτημα, ελαφρύ, αναπνεύσιμο και άνετο πεζοπορία και υψηλής έντασης παπούτσι κατάρτισης βουνών σχεδιασμένο για όλους όσους είναι αλπινιστής στον πυρήνα. Αυτό το ευπροσάρμοστο παπούτσι παρέχει μέγιστη άνεση, σταθερότητα και πρόσφυση σε ποικίλες καιρικές συνθήκες και άγριο έδαφος.

Η αποκλειστική εξωτερική σόλα Michelin που επιτρέπει στο παπούτσι να διεισδύσει στο έδαφος και δημιουργεί καλή τριβή κατά των υγρών πετρωμάτων ενώ τρέχετε. Η ειδική ελαστική ένωση παρέχει υψηλή απόδοση και σταθερότητα ακόμη και σε υγρές και ολισθηρές επιφάνειες. Λειτουργεί εξαιρετικά καλά σε όλα τα ίχνη.

Το σύστημα 3F παρέχει βελτιστοποιημένη αναπνοή και σταθερότητα ακόμη και σε υγρές και ολισθηρές επιφάνειες και το Alpine fit της Salewa εγγυάται 100% χωρίς κυψέλη. Επιπλέον, το πέλμα του Ortholite® παρέχει επιπλέον απορρόφηση και απομακρύνει την υγρασία, βοηθώντας τα πόδια να κρυώσουν και να στεγνώσουν. Και οι γκέτες τεντώματος κρατούν τα συντρίμμια των ίχνων, όπως το τρίξιμο και τα φύλλα.

Είναι το τελευταίο αθλητικό παπούτσι που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όλα τα θύματα αθλητικών περιπέτειας . Το Salewa Multi Track είναι η απάντηση αν ψάχνετε για όλα τα παπούτσια που τρέχουν γύρω από το μονοπάτι που προσφέρει προστασία, πρόσφυση και άνεση . Η Πολλαπλών Track είναι ένα χαμηλό κόψιμο, ελαφρύ παπούτσι που αναπνέει κατάρτισης βουνό με μια εξωτερική σόλα MICHELIN® που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων: πεζοπορία ταχύτητα, την κατάρτιση βουνό ή άλλα αθλήματα βουνού υψηλών οκτανίων.

υβριδική σχεδιασμός του ικανοποιεί τις απαιτήσεις των τριών διαφορετικά αθλήματα: πεζοπορία, τρέξιμο και ποδηλασία βουνού. Τέλεια στο σπίτι για τραχύ και ανώμαλο έδαφος, όπως βραχώδη μονοπάτια, λάσπη ή γρασίδι, το Πολλαπλών Track προσφέρει τη σταθερότητα του παπουτσιού πεζοπορίας, την απορρόφηση των κραδασμών από ένα παπούτσι, και MTB συμβατότητα επίπεδη πεντάλ; χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο σχέδιο του πέλματος κάτω από το μπροστινό τμήμα του πέλματος. ανθεκτικό και σίγουρος εξωτερική σόλα πρόσφυση πολλαπλών Track της αναπτύχθηκε σε συνεργασία με MICHELIN®.

Η πολλαπλών Track συνδυάζει την εξοικονόμηση βάρους, μινιμαλιστικό άνω με απορρόφηση των κραδασμών ενδιάμεση σόλα με TPU ένεση ένθετα. Επωφελείται από SALEWA; s Σύνολο συστήματος 3F που προσφέρει ανατομική στήριξη, την ευελιξία και την ασφάλεια, στην κυψέλη δωρεάν εφαρμογή. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: γρήγορο δέσιμο για γρήγορη προσαρμογή και χωρίς σκάλωμα αλυσίδα συν ένα πάτος OrthoLite που αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων που προκαλούν οσμή. Το Πολλαπλό Track είναι επίσης η επίσημη παπούτσι του Red Bull X Άλπεις 2017 περιπέτεια race.A άνδρες; s χαμηλά κομμένα, ελαφρύ αναπνέει παπούτσι με μια εξωτερική σόλα MICHELIN® κατάλληλο για πεζοπορία ταχύτητα, την κατάρτιση βουνό ή άλλα αθλήματα βουνού υψηλών οκτανίων.

οφέλη:

Απορρόφηση των κραδασμών: Επίπεδο 4

ζεστό: Επίπεδο 0

Εξαερισμός: Επίπεδο 2

Αναρρίχηση απόδοση: Επίπεδο 1

Συνιστώμενη χρήση:

Μικτή βουνό Έδαφος: Επίπεδο 4

Λάσπη / Grass: Επίπεδο 3

Χιόνι / Πάγος: Επίπεδο 2

Rocky / Τεχνική: Path Level 3

Χαρακτηριστικά:

Ortholite®

3F Σύνολο

OC Ένωση

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Βάρος: 270 g (44/38)

Sole τμήμα: εκπαίδευση Βουνό

Υλικά:

Ανώτερος:

αναπνέει πλέγμα

Φόδρα:

επένδυση που αναπνέει πλέγμα

Σόλα:

Michelin® πολλαπλών Track



Στην runnerinn είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντα που θα κάνουν τη δραστηριότητά σας άνετη. Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Salewa Multi Track Trail Running Shoes; Είστε τυχεροί, διότι στο runnerinn στο Ανδρικά παπούτσια καταλόγου και Παπούτσια trail running κατηγορία, προσφέρουμε άλλα τρέξιμο και τρίαθλο προϊόντα που μπορούν να συμπληρώσουν την παραγγελία σας. Κάντε την παραγγελία σας τώρα και κερδίστε το σε λίγες μέρες.

Χαρακτηριστικά Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Τεχνολογία Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Βιώσιμη Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Ψάχνετε για παπούτσια για τρέξιμο;

Σας βοηθάμε να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια

Μάθετε περισσότερα |

Κριτική ειδικών. Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Αυτό το προϊόν πωλείται επίσης από

Τιμή + αποστολή

Ημερομηνία παράδοσης

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Μέγεθος

Οι καλύτερες πωλήσεις

Συμπληρώστε το καλάθι σας

Σχετικά προϊόντα

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

5 / 5

2 Κριτικές

5 αστέρια

100%

4 αστέρια

0%

3 αστέρια

0%

2 αστέρια

0%

1 αστέρια

0%

Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Salewa multi track

20/06/2019

Stefano

Όμορφο παπούτσι, καλά κατασκευασμένο, εξαιρετικό κράτημα. Έχουμε ήδη δοκιμάσει την έκδοση GTX τώρα ας δοκιμάσουμε αυτήν την πιο καλοκαιρινή έκδοση. Για την εργασία το φοράω κάθε μέρα και ανταποκρίνεται καλά σε οποιοδήποτε έδαφος, από την άσφαλτο μέχρι τον πιο σκληρό χωματόδρομο.

Salewa Multi Track Trail Running Shoes

Salewa πολλαπλών κομμάτι

03/12/2018

Cristu

τα οστά molt

Γράψε μια κριτική για αυτό το προϊόν

Απαντήστε στην ερώτηση

Γράψτε την απάντησή σας

Η ερώτηση έχει ήδη απαντηθεί, σας ευχαριστώ πολύ που προσπαθήσατε να βοηθήσετε έναν άλλο πελάτη. Θα βασιστούμε σε εσάς για μελλοντικές ερωτήσεις.

Κάντε μια τεχνική ερώτηση σχετικά με αυτό το προϊόν

30-day easy & fast return

Secure & safe shopping

Satisfaction 100% guaranteed

Lowest prices guaranteed